E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArena'da dev buluşma---

Arena'da dev buluşma

Arena'da dev buluşma
14 Eylül 2016 - 08:49 borsagundem.com

17 Eylül Cumartesi günü Arena’da Çaykur Rize’yi konuk edecek olan Galatasaray 122 gün aradan sonra seyircisiyle buluşacak

Ligin ilk haftasında 22 Ağustos’ta Karabük’ü konuk eden Galatasaray, seyircisiz oynama cezası nedeniyle boş tribünlere karşı sahne almıştı. Ardından 2 hafta üst üste deplasmana çıkan ve araya giren milli maçlar nedeniyle evinden uzak kalan Sarı-Kırmızılılar, son olarak geçen sezonun 34. haftasında 19 Mayıs’ta 6-0 biten Kayseri mücadelesinde Arena’da yer almıştı.

Cim Bom 122 gün sonra seyircisiyle buluşmak için geri sayıma geçti. 17 Eylül’de Çaykur Rize ile evinde kozlarını paylaşacak olan Aslan, bu karşılaşmaya özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Riekerink, konuyla ilgili olarak oyuncularına bazı uyarılarda bulundu:

‘Kötü sonuç alırsak...’

“Kayseri deplasmanından istediğimiz sonucu alamadık. Çaykur Rize maçı yükselişimiz için iyi bir başlangıç olabilir. Seyircimizle buluşacağımız için bu maç çok önemli. Kötü bir sonuç alırsak, kötü bir tepkiyle karşılaşabiliriz. Bunun olmasını istemiyorsak, iyi konsantre olup, mücadele ederek maçı kazanmalıyız.” FANATİK

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)