E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara bir başka cinayetle sarsıldı---

Ankara bir başka cinayetle sarsıldı

Ankara bir başka cinayetle sarsıldı
29 Nisan 2023 - 20:45 borsagundem.com

MHP Ankara eski il yöneticisi Ferhat Özcan, silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Pursaklar’da yaşanan saldırıya afiş tartışmasının neden olduğu iddia edildi.

MHP Ankara eski il yöneticisi olan Ferhat Özcan, Pursaklar'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili olarak MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci gözaltına alındı. Cinayete ikili arasındaki husumetin ve Özcan’ın işyerine astığı İYİ Parti afişlerinin neden olduğu iddia edildi.

Ankara Çankaya'da 30 Aralık’ta gerçekleştirilen Sinan Ateş cinayetinin ardından seçime günler kala eski bir MHP'li isim daha silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Şüpheli gözaltına alındı

MHP Ankara Eski İl Yöneticisi Ferhat Özcan, Pursaklar’da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. İddiaya göre Ferhat Özcan, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından vuruldu. Cinayet şüphelisi olarak MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci gözaltına alındı.

Olayla ilgili polis soruşturması sürerken; iddialara göre ikili arasında husumet olduğu ve Ekinci ile kendisine ait işyerine İYİ Parti afişi asan Özcan'ın tartışma yaşaması üzerine silahlı saldırının gerçekleştiği belirtildi. Özcan'ın cenazesi memleketi Çankırı'ya defnedildi. (SÖZCÜ)

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi yakalandı

 

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukat: Hafıza kaybı yaşadım

 

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 gözaltı daha

 

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ30 Nisan 2023 11:18

    Ülkücünün partisi olurmu ne yapıyıyosunuz birilerini sevindiriyorsunuz yarın herkes bir araya gelir,  bu günlere canlar verilerek gelindi . yapmayın kucaklaşın BAŞBUĞUN UYARISI titren ve kendinize gelin bir ÜLKÜCÜ KOLAY YETİŞMİYOR.