E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAnadolu Otoyolu’ndaki onarım çalışması başlıyor---

Anadolu Otoyolu’ndaki onarım çalışması başlıyor

Anadolu Otoyolu’ndaki onarım çalışması başlıyor
16 Temmuz 2023 - 14:20 borsagundem.com

İstanbul - Ankara Otoyolu'nda 6 gün sürecek çalışma başlıyor. Anadolu Otoyolu’nun Gümüşova – Gölyaka kavşağı arasında trafik her iki yönde kontrollü olarak sağlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara – İstanbul Otoyolu’nun Gümüşova – Gölyaka kavşağı arasında çalışamlar nedeniyle trafik 6 gün boyunca her iki yönde kontrollü olarak sağlanacak.

Açıklamada, “Anadolu Otoyolu’nun Hendek Kavşağı ile Gölyaka Kavşağı arasında yer alan O-4/22 Km: 12+270 - Km: 15+150 arası Ankara istikametinde çalışmalar devam etmekte ve trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.” denildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını ve yol boyunca yapılacak bilgilendirmelere uymaları gerektiğini kaydederek, trafiğin normale dönüşü için planlanan tarihin 21 Temmuz saat 17.00 olduğunu bildirdi.

Heyelan nedeniyle kapatılan Anadolu Otoyolu'nda çalışmalar başlatıldı

 

Anadolu Otoyolu'nda korkutan kaza: 14 araç birbirine girdi

 

Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde trafik yoğunluğu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)