E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan Arda Turan yorumu: Az bile!---

Ali Koç'tan Arda Turan yorumu: Az bile!

Ali Koç'tan Arda Turan yorumu: Az bile!
13 Şubat 2021 - 21:27 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 25. haftasında kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamalarda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e sert yanıtlar verirken, Arda Turan'a verilen cezayla ilgili de konuştu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından konuştu.

Taraftarların takıma inanmaya devam etmesi gerektiğini söyleyen Koç “Son 11 maçın 9’unu kazandık. Bu açıdan bakarsak doğru yoldayız. Taraftarımız haklı olarak endişeye kapıldılar ama inanmaya devam etsinler. Biz inanıyoruz. Onlar da inansınlar” dedi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, derbide yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamalara yanıt veren Koç, “Müthiş bir yalan, iftira ve algı operasyonu yapıyorlar. Zamanı gelince belgelerle cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Bugün Fenerbahçe'nin oynaması gereken gibi bir ilk yarı oynadık. İkinci yarı da iyiydik, biraz pozisyon verdik. Doğru yoldayız. Taraftarlarımız doğal olarak geçen hafta yaşananlardan dolayı endişeye kapıldı. İnşallah üstüne koyarak devam edeceğiz.

Mustafa Cengiz'e şu an bir cevap vermeyeceğim ama yöneticilerin yalanları, iftiraları, başta beni ve kulübümü hedef almaları... Biz buna yetişemeyiz. Algı operasyonu yapıyorlar. Sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. Bu zihniyet oldukça Türk futbolunda barış ve kardeşlik olmaz. Böyle marjinal bir lig olarak devam ederiz.

Arda Turan’a az bile vermişler. Ben bu tartışmalara şu an girmeyeceğim. Taraftar tarafından tenkit edilme pahasına da olsa bu topa girmemeye çalışıyorum. Sizlerden ricam, çok ağır ithamlar var. İddialar var, bunları soruşturmanız lazım. Küfür mü var, 3 bin kişi mi sokmuşuz. Biz bunların cevabını vereceğiz. Bir gazlarını alsınlar. Sizden rica ediyorum. Bizim dinimizdeki en büyük günah iftiradır. Bu kocaman adamların iddialarını araştırın.

Devletimizin güzide kurumlarını bile zan altında bırakıyorlar. Biz bir noktaya kadar yaşa hürmet gösteririz. Bu zamana kadar da gösterdik. Tez zamanda ilgili arkadaşlarım ne cevap hak ediyorlarsa verecekler. Ayıp ediyorlar. Biz kaostan beslendiklerini biliyoruz. Kimseye fayda sağlayamazlar.

Fatih Karagümrük: 1 - Fenerbahçe: 2

Arda'nın cezası belli oldu

Cengiz’den Koç’a ‘asalet’ göndermesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAK14 Şubat 2021 23:45

    ARDA GİBİ BİR TOPCUNUN BUNU YAPMASINA İNANIN COK ÜZÜLDÜM  AYIP OLUR KOCA KOCA GENÇLERSİNİZ KİM KİME  SÖYLERSE SÖYLESİN YANLIŞ 

  • spor14 Şubat 2021 23:42

    10 MAC VERİLSE ÜZÜLMEM  CÜNKÜ  TAKIMI KAPTAN YÖNETİR VE KORA HALİNDE YÖNETTİ  BAGIRA BAGIRA 

  • İmparator14 Şubat 2021 23:21

    Buna holding yönettirmiyorlar niye acaba..Fener gibi oluruz diye mi?

  • Fatih Saray 14 Şubat 2021 15:58

    Yürü be vizyon başkan her yaptığın doğru federasyona beine her kesime atar yapmaya devam son şansın liğ tutundun tutunamazsan acun ada konseyinde ismini yazabilir :)

  • RIZEli ekgyo bjk14 Şubat 2021 13:37

    Sezon sonu yine size acunun tv sinde , dilenmek yakışır...

  • D114 Şubat 2021 12:49

    Seyircisiz maça 2000 kişi alıp, küfürler ettirene bırakın ceza vermeyi, konuşan bile yok. Ali koçun fenerbahçe sevgisi holiganizmin ötesine geçmiş haberi yok. Başkan olduğu günden beri yaptıklarına, söylem ve eylemlerine bir bakması lazım. Tüpraş zarar ederken fenere sponsor yapıp borsada yatırımcısını üznesine ne demeli bilmiyorum.

  • Ali Koç 14 Şubat 2021 08:58

    Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon gerekirse hepinizi satın alır :)

  • Bora14 Şubat 2021 07:03

    Bu kadar para saç bu kadar gereksiz futbolcu al. Daha önceki yönetimin trasfer hatalarına devam. Teknik yönetimin futbol bilgisi öncelikle iyi futbolcu nasıl oluru bilmesi ve doğru transferi yapması ile ölçülür.

  • Hakan sarı 14 Şubat 2021 08:55

    Boş yapma Ali Koç gibi adam gelmez palavranı başka yerde at

  • oktaydoğaner13 Şubat 2021 22:58

    fenerbahçe bu kadar gerçekleri saptıran ve boşkonuşan başkan görmedi. Görevde kaldığı sürece futbolu bilmemesi ve yönlendirmelerle bu işi yapmaya çalıştığı için başarılı olması mümkün olmayacaktır. Suçladığı herşeyi kendisi yapıyor..Tambir bozguncu.

  • Hakan sarı 14 Şubat 2021 08:56

    Ali Koç hepinizi eze eze konuşuyor zorunuza gidiyor kekelar sizi

  • Gs13 Şubat 2021 22:33

    Fener yine ağlamaya başlamış. Algı yapsanızda ağlasanızda şampiyon olacak Galatasaray.

  • Hakan sarı 14 Şubat 2021 08:57

    Feto yok artık cincon zor şampiyon okut hakemler sayesinde ayakta duruyor 6 saray

  • Hasan13 Şubat 2021 21:45

    Bir kerede kendi işinize baksaniz sağa sola çamur atmadan yolunuza devam etseniz