E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCengiz’den Koç’a ‘asalet’ göndermesi---

Cengiz’den Koç’a ‘asalet’ göndermesi

Cengiz’den Koç’a ‘asalet’ göndermesi
12 Şubat 2021 - 15:56 borsagundem.com

Help Steps ile yapılan iş birliği anlaşmasının ardından konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündemi değerlendirdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Help Steps ile yapılan iş birliği anlaşmasının ardından konuştu. Cengiz, Fenerbahçe galibiyetini değerlendirirken Ali Koç’a ağır göndermelerde bulundu. 

''Fenerbahçe ile bir maç yaptık. Kaç kaç bitti? Bizim taraftarda öyle bir hava var ki sanki yenildik, dayak yedik? Biz maalesef pusu kültüründen geldik. Alanya bizi yendi, helal olsun. Ama 5 dakika daha olsa ne olurdu? Verilen penaltıyı gördük, verilmeyeni de gördük. Ama biz bunları gündeme ve öne almadık. Biz günlerce hakem konuşan bir camia değiliz. Söyleriz ve geçeriz. Rakibimiz aylardır yenilgiyi örttü, golümüz verilmedi diyor. Hakemlerden en çok zarar gören biziz. 17 kulüpler adına diyerek karşı olunan tek kulüp biziz. Bizim açıklamamıza ithafen 'hakemler de insandır' diye açıklama yaptılar. Ali Koç, bunu sen yazdırdın! Hakemler hata yapabilir, biz bunu biliyoruz.'' diye konuşan Cengiz, açıklamalarına şöyle devam etti: 

Türk futbolu ya hep birlikte kalkınır ya da hep birlikte batar. Ben maç sonu taraftarıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Çünkü benim de duymadığım, görmediğim şeyler olmuş. Yenilgiyi sindirebilmek de bir asalet gerektirir. Rakip takımın başkanının stat amiri gibi hareket etmesi hoşumuza gitmedi. İrfan Can Kahveci transferinde kimseyi suçlamadım. Ne oyuncuyu ne de kulüpleri... Sadece soru sordum, yine soruyorum; Bana 10 milyon dedin, 7 milyon açıkladın. Bana 'arada uçurum var' dedin. Eğer 7 milyon euro ise demek ki uçurum yokmuş, neden bizimle pazarlık etmedin o zaman?

Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçının saati değişti

Beşiktaş'tan TFF'ye kar başvurusu

Cengiz: Haziran ayında biz olmayabiliriz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)