E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'a patlamış mısır fırlatıldı---

Ali Koç'a patlamış mısır fırlatıldı

Ali Koç'a patlamış mısır fırlatıldı
20 Aralık 2021 - 08:20 borsagundem.com

Kadıköy'deki Beşiktaş derbisinin son düdüğüyle birlikte ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Başkan Ali Koç’a sert tepkiler gösterdi. Ali Koç'a uzun süre 'istifa' tezahüratları yaptı ve locaya patlamış mısır attı.

Süper Lig'de 2021 yılının son derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı ve iki takım da zirveden iyice uzaklaştı. F.Bahçe'de Mesut Özil, G.Saray derbisi sonrası bu derbide de golünü attı. Beşiktaş'ın gollerini ise eski F.Bahçeli Josef de Souza attı. Maç sonrası Fenerbahçe tribünlerinde yaşananlar geceye damga vurdu.

MAÇ SONRASI STAT KARIŞTI

İki kez öne geçtiği derbide bir puana razı olan ve şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası stat karıştı. Yönetime tepki gösteren sarı-lacivertli futbolseverler, olay çıkardı.

ALİ KOÇ'UN OLDUĞU LOCAYA PATLAMIŞ MISIR ATILDI

Taraftarlar, mücadeleyi locadan izleyen Başkan Ali Koç'a uzun süre 'istifa' tezahüratları yaptı ve locaya patlamış mısır attı. Çok üzgün olduğu gözlenen Başkan bulunduğu yeri terk ederken, onunla aynı bölümde maçı izleyen kişilerle tribünler arasında da gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 2

 

Fenerbahçe, Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncü oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)