E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: Bundan sonra maçlara yıldızsız forma ile çıkacağız---

Ali Koç: Bundan sonra maçlara yıldızsız forma ile çıkacağız

Ali Koç: Bundan sonra maçlara yıldızsız forma ile çıkacağız
29 Temmuz 2023 - 16:30 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''TFF’nin komisyon kararına saygı duyarak, bundan sonraki maçlarımıza yıldızsız forma ile çıkacağız!” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Ali Koç, 2-3 nokta atışı transfer daha yapacaklarını söyledi.

1959 öncesi şampiyonluklar hakkında da konuşan Koç, Ziraat Türkiye Kupası seramonisi ve Zimbru maçlarında 5 yıldız armalı formalarla çıktıklarını hatırlatarak "TFF tarafından komisyon kurulmamış olsaydı sonuna kadar 5 yıldızlı formayla devam edecektik. Bunun puan silme cezasından küme düşmeye kadar cezası var. Geldiğimiz noktada TFF'nin yaklaşımını son derece doğru buluyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

'YILDIZSIZ FORMA İLE ÇIKACAĞIZ'

“İlkesel bir duruş gösterdik. Türkiye Kupası finali ve ön eleme maçına 5 yıldızlı formayla çıktık. TFF’nin komisyon kararına saygı duyarak, bundan sonraki maçlarımıza yıldızsız forma ile çıkacağız!”

'BAŞARILI BİR SEZON DİYEBİLİRDİK'

"Şampiyonluk hasreti olmasaydı geçen seneye nispeten başarılı bir sezon diyebilirdik. Şansımız da yaver gitmiyor."

JESUS 3'LÜ SİSTEM OYNATMAM DEMİŞTİ AMA... Jesus'u getirirken, 'Bir önceki hocamızla 3'lü sistem oynatıyor diye yolları ayırdık' dedik. Jesus ile ilk görüşmede 3'lü oynatıp oynatmadığını sormuştuk. 'Ben 3'lü oynatmam' demişti. Sonra en önemli maçlara 3'lü çıktı. 'Neden böyle oynuyorsun?' diye sorduk. 'Siz anlamıyorsunuz, ben 3'lü oynamıyorum' dedi. "Hayatında 3'lü oynamamış hocamız, Dünya Kupası sonrası en önemli maçlarda 3'lü oynamaya başladı. En çok puan kaybettiğimiz, en az gol attığımız maçlar da 3'lü savunmayla çıkılan maçlar oldu.

'İYİ BİR TRANSFER POLİTİKASI İZLEDİK'

"Bu sene nispeten iyi bir transfer politikası izlediğimizi düşünüyorum. Plan dahilinde hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. 2-3 tane daha nokta atışımız olacak. Onları da inşallah önümüzdeki haftalarda halledeceğiz. Şu ana kadar olumlu gidiyor diyebilirim."

'BUGÜN VARIZ YARIN YOKUZ'

Biz bugün varız yarın yokuz. Birlik olmak durumundayız. Takımımıza, hocamıza, Fenerbahçemize hep birlikte sahip çıkmak durumundayız. Negatif duygu, bu sezon bizim için en büyük sorun olacaktır. Fenerbahçe'nin en büyük rakibi Fenerbahçe camiasıdır.

'ŞAMPİYON OLDUK GİBİ SEVİNİYORUZ'

"Bir transfer yapıyoruz, şampiyon olduk gibi seviniyoruz. Bir maçta kaybediyoruz veya gazetede bir haber çıkıyor, karalar bağlıyoruz. Bir transfer yaptık, göklere çıkarıldık. 'Ayağınıza taş değmesin' yazmış, yukarıdaki mesajlara çıkıyorum, bambaşka mesajlar..."

Fenerbahçede Ali Koç transfer müjdesini verdi Aziz Yıldırıma sert tepki, forma kararını açıkladı

1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR

"1959 öncesi şampiyonluklar bizim için nettir. Biz hakkımızın peşindeyiz. Efsanelerimizin sahada akıttığı terlerin peşindeyiz. Sadece Fenerbahçe için değil, Türk futbolu için önemli bir konu bu. Fenerbahçe - Galatasaray kavgası değil."

'NEDEN PANİK İÇİNDELER?'

"Suç mahaline ilk giden katildir diye bir laf ettiler. TFF açıklama yapar yapmaz açıklama yaptılar. Tehlikenin farkında olun. Doğru olan, doğruluğunu ispatlamak zorunda kalıyor. Sanki onlardan başka kimse yok Türk futbolunun hakkını koruyacak. Neden panik içindeler? Çünkü o dönemde bir tek şampiyonlukları var. Tüm güçleri, lobi ve uzantılarıyla bu konunun karşısında duruyorlar. Olağanüstü yalanlarla lobi yapmaya başladılar. Geçmişte başvurumuz reddedilmiş. O kulübün başkanı, bu kadar bilgisiz olamaz. Mümkün değil. Birileri yanlış bilgilendiriyor herhalde."

AZİZ YILDIRIM'A SERT TEPKİ

Aziz Yıldırım, yine kendine has üslubu ve yalan ve tehditlerle kritik zamanda ortaya çıktı. Camia gücüne, bu sezon her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öyle bir kültürde yaşıyoruz ki, bu yalanlara ve tehditlere cevap vermediğinizde üstünüze yapışıyor. Sayın Aziz Yıldırım, etrafındaki yancıları ile hayal dünyasında yaşıyor. Bütün aklı selim Fenerbahçeliler, sizin gerçek derdinizin Fenerbahçe'nin iyiliği olmadığını biliyor.

'AZİZ YILDIRIM KONUSU BENİM İÇİN KAPANMIŞTIR'

Camia için yanıp tutuşan biri olarak onu yansıtacak biri olarak gösterecek bir açıklama. Bundan böyle benim için Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır. Sayın Başkan, siz hayatımda karşılaştığım en cesur görünümlü ama hiç de cesur olmayan bir lidersiniz.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı

 

İsmail Kartal anlattı: Lefter'i nasıl denize attık?

 

Fenerbahçe, Zimbru'ya fark attı: 5-0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)