E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlçak saldırıdan yeni görüntüler! İşte bombayı bıraktığı an---

Alçak saldırıdan yeni görüntüler! İşte bombayı bıraktığı an

Alçak saldırıdan yeni görüntüler! İşte bombayı bıraktığı an
16 Kasım 2022 - 10:45 borsagundem.com

Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıyı yapan teröristin olay yerine geliş görüntülerine ulaşıldı.

Taksim'deki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır, patlamadan önce olay yerine gelişi ve patlamanın ardından uzaklaştığı anlara ilişkin görüntülere ulaşıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 13 Kasım'da İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamaya sebep olan bombayı olay yerine bırakan gözaltındaki Suriye uyruklu Alham Albashır'ın Taksim'e gelişi ve olaydan sonra uzaklaştığı anların yer aldığı güvenlik kameraları görüntülerini paylaştı.

Görüntülerde, olay günü saat 15.17'de Taksim Meydanı tarafından İstiklal Caddesi'ne giren teröristin, sırt çantası ve elindeki bir poşetle caddede yürüdüğü görülüyor.

Başörtüsü ile eşkalini gizlemeye çalışan ve saat 15.29'da bir kafenin önüne gelen teröristin saat 15.30'da bir mağazanın önünde yer alan ve patlamanın gerçekleştiği noktadaki banka, çantası ve elindeki poşetle oturması dikkati çekiyor.

Görüntülerde, yaklaşık 41 dakika bankta oturan Albashır'ın, saat 16.11'de sırt çantasını bankta bırakarak yine Taksim Meydanı istikametine yürümeye başladığı, patlamanın gerçekleştiği an olan saat 16.14'ten sonra ise koşmaya başladığı anlar yer alıyor.

Teröristin daha sonra ulaştığı Taksim Meydanı'nda saat 16.17 sıralarında bir otelin önünde yürüdüğü anlar da kayıt altına alındı.

İşte Taksim bombacısının ilk ifadesi

 

Soylu: Taksim'de bombayı bırakan kişi gözaltına alındı

 

İstiklal Caddesi'nde patlama: 6 can kaybı, 81 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Naim17 Kasım 2022 07:41

    "İdam"

  • Bermuda üçgeni16 Kasım 2022 16:42

    Patlamadan sonra Suriye uyruklu teröristlerin PKK için taşeronluk yaptıklarını, ayrıca Güçlükonak MHP ilçe başkanının 25.dönem HDP milletvekili olduğunu öğrendik. Huzurlu ülkemiz bir anda ne hale geldi inanılır gibi değil gerçekten, uyuşturucu baronları ve teröristler cirit atmaya başladılar. Bu arada esas gündemimiz olan yüksek enflasyon altında ezilen halkımızın çok büyük çoğunluğu karnını doyurabilme mücadelesi veriyor ve bu büyük sorun gündem dışı kalıyor maalesef.

  • Bermuda üçgeni16 Kasım 2022 17:47

    Ahmet Özbilen, CHP ye, CHP li belediyelere her türlü iftirayı çamuru atarsın, ama gerçekler ortaya çıkınca bu gerçekleri söyleyenleri vatan haini, PKK lı yada FETÖ cü diye itham edersin. Söylediklerini aynen iade ediyorum, zira kem söz sahibine aittir.

  • Bermuda üçgeni16 Kasım 2022 17:25

    Ahmet Özbilen, önce MHP Güçlükonak ilçe başkanı "Mehmet Emin İlhan" kimdir araştırıp öğren, sonra yorum yaz!

  • AHMET ÖZBİLEN16 Kasım 2022 16:54

    Haydi ordan vatanhainliği ve karıştırıcılık yapma bir MHP ilçe başkanı diyorsun bir HDP milletvekili .sen fetöcü ve pkk lısın bence.

  • vatandas16 Kasım 2022 14:34

    taksim meydaninda sallandirilsin.

  • DIMBIL16 Kasım 2022 16:59

    Sen ne diyorsun be arkadaşım.chp milletvekili sezgin tanrıkulu çıkmış basına bizim iha ve sihalar masum teröristleri öldürüyor biz iktidara gelince bayraktarlar yurtdışına kaçar der ise bu ülkede asla bu olaylar bitmez.bu bir örnek sadece daha neler neler var.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK16 Kasım 2022 16:57

    Bu ülkede TCBM den sert kanunlar ile başlamadan asla ve asla çözülemez.çünkü PKK ypg  fetcüler malesef bizim kanunlarımız korumakta olup, bunları destekleyenler dair sert yasalar çıkmaz ise kimse umut beklemesin.bunlar alttaki garibanlar  asıl tepedekiler hal edilmelidir.

  • okuyucu16 Kasım 2022 13:01

    İdam gelmelidir. 

  • BİRİSİ16 Kasım 2022 11:58

    İnsanlık düşmanı zavallı yaratık. Bir halt işlediğini düşünüyor. Halbuki suçsuz insanları öldürüyor. Asıl zulmü yapanlar ölenler değil, onlar masum insanlar.

  • Mucise Reis ;(16 Kasım 2022 11:27

    Hiç profesyonel bulmadım.istihbarat elamanı deniyor kaç dil biliyor? çalıştığı fabrikada nasıl bir istihbarat yaparak merkezine iletmiş ?. o ayakkabılarla nasıl koşmayı düşünüyor ? o koşturmacaya bakın nasıl askeri eğitim almış ve koşuyor ? kıyafet dikkat çekici, ten rengi dikkat çekici, tamamen örgüt pazarlık yapmış, bunu bunu yap sonra yurtdışına kaçıralım diye... sonra kadın uygulamış.Orada hayat kurarım diye. ama örgütün imfazı kesin, konuşturmazlardı çünkü 52 kişi deşifre oldu. Kadın konuşur diye...Yani 52 kişide garip, ne yer ne içer, nasıl para kazanırlar, işyeri açmışlar denıyor, belediyeye işçi girse olay oluyor da, işyeri tekstil açınca haber olmuyor ? bu olayda garip. esad dan sicil kayıtları anlaşmalar ile alınmalı, sınırlara konulmalı.  bir yerden başlanmalı bence.