E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar'dan Libya mesajı: Hazırlıklarımızı yaptık---

Akar'dan Libya mesajı: Hazırlıklarımızı yaptık

Akar'dan Libya mesajı: Hazırlıklarımızı yaptık
31 Aralık 2019 - 15:17 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar son dakika açıklamasında, Libya tezkeresinin Meclis'e gelmesiyle ilgili, "Biz Libya için hazırlıklarımızı yaptık. Sivillere yapılanlara ilgisiz kalamayız. Tezkerenin oylanmasının ardından gereğini yapacağız" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İnsani yardım, eğitim ve işbirliği öncelikli görevimiz" dedi. Siyasetin ötesinde bunun bir devlet meselesi olduğunu belirten Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız. Asi general Hafter'in saldırısı sürüyor. Libyalı kardeşlerimizin yardımına hazırız. Barış istiyoruz, hakça paylaşım istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Akar'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde tacizler sürerse gereğini yaparız

Kıbrıs'ta zenginliklerin hakça paylaşımında yanayız oldubittiye izin vermeyiz.

ABD ile F-35 gerilimi ile ilgili Projenin ortağıyız, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.Ortak çalışmaya, tartışmaya açığız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekol03 Ocak 2020 13:19

    ASLINDA ,HATALARIMIZI YAPTIK DİYOR. :O 

  • istanbullu31 Aralık 2019 22:04

    Türkiye eski türkiye değil çok güçlü bir devlet oldu özellikle teknoloji ve gizli istibarat konusunda. dünyanın neresinde bir zulüm varsa müdahale edebilecek güçteyiz. bu vesile ile mitimizin yeni yılını kutların nice başarılara 

  • ekol03 Ocak 2020 13:29

    HÜKÜMET HER ŞEYİ BORAZANCI MDYAYI ELİNE GEÇİREREK BÜYÜDÜK GÖSTERİYOR.HALBUKİ TÜRKİYENİN BİRÇOK DEVLET ŞİRKETLERİ YABANCILARA SATILMIŞ,SEN MIŞIL,MIŞIL UYUYORSUN .O GÜZELİM VATAN TOPRAKLARI DA ARAPLARA ,İSRAİLE ,RUSLARA ALMANLARA VE DAHA BİRÇOK YABANCI ŞİRKETLERE SATILDI.BUNLARDAN HABERİN YOK BÜYÜYORUZ DİYE AVUN ,UYMAYA DEVAM ET.ZATEN SENİN GİBİ AYLAKLAR  YÜZÜNDEN TÜRKİYE BU  HALE GELDİ.HALK PAHALLIKTAN PERME PERİŞAN,ELEKTRİK DOĞAL VE TEMEL GIDA MADDELERİNE %60 IN ÜZERİNDE ZAM GELDİ .TABİİ Kİ TUZU KURULAR ETKİLENMEZ ALTTA KALAN İŞÇİ KÖYLÜ ,VERGİ ALTINDA EZİLEN ESNAF ,DAR GELİRLİ EMEKLİLERİN CANI ÇIKTI .HABERİN VAR MI?.

  • Keloğlan01 Ocak 2020 21:15

    Uygur da arakan da var diyeceğim ama, daha sınırımızda idlib deki zulme çözüm bulamamışsınız, bırak öbür tarafı. a haber fazla dinlediğin belli tavsiyem a haberide dinle b haberide belki gerçekleri görmene sebep olur.

  • Ryu ken 31 Aralık 2019 19:29

    paşa sıkıyorsa Filistine de git üs kur, İsrail güçlerine karşı savaş...Libyadaki kardeşin de Arakandaki, Filistindeki, Somalideki, Uygur Sincan daki düşmanın mı? Git hadi Uygur Türklerine zulüm yapılıyor orayı da kurtar...yerse...

  • hasan31 Aralık 2019 17:17

    Kıbrıs harakatında .bıze yardım eden .kaddafıydı .uçak.mermı .gıbı.oysa .kadfinin.ölmesı.için..alman .italya fıransa.ile beraberharet  ettınız..onlar petrol.kuyularını.aldılar. .sizde..izmirdendenız.otobüsüyle gıdıp..inşaat sökterındekı .isçileri gıdıb .aldınız getırdınız..oysa Libya nın yanın da olsaydınız..bolunmezdı..şimdide.AHKEM KESIYORSUNUZ:SAYIN BAKAN

  • Selahattin Ölmez31 Aralık 2019 16:51

    ALLAH böyle milliyetci ve vatanını seven insanları başımızdan eksik etmesin.teröristlerle işbirliği yapanları bildiği gibi yapsın.

  • AHMET ÖZBİR31 Aralık 2019 16:19

    HELÂL olsun benim korkusuz Komutanıma, mazlumların babası, zalimlerin korkulu rüyası. Rabbim sizi korusun. Kahpe darbeci Hafter'i yok etmenizi Rabbim size nasip eylesin. Amin.

  • Delikanlı01 Ocak 2020 18:51

    Dostum senin kafa çok fazla çalışıyor.yorumlarını okuyorum.hafter neye göre darbeci libyanın yüzde 60'ı onun elinde.senin tarafında değil diye mi darbeci.basından gördüğün duyduğun her şeyi en küçük mukayese yapmadan burada paylaşıyorsun.

  • Azad31 Aralık 2019 16:17

    Yunanlılar Ege Adalarımız işgal etti, En az beş bin asker ve silah bulunduruyorlar. Neden sesimiz çıkmaz anlamış değilim. Adaların kıta sahanlığı çok önemlidir. Gemilerinizi geçiremezsiniz. Zorla geçerseniz doğru Adalet Divanına. Bir ton da ceza, bunları unutmayalım

  • Doğrucu davud01 Ocak 2020 18:53

    Hayriye hayriye yanlış biliyon hayriye gulaktan dolma gonuşuyon hayriye.

  • Azad31 Aralık 2019 17:20

    Sn Çıkrıkçı , İnönü'yü kötüleyeceğinize, biraz tarih okuyun. 1912 yılında Uşi anlaşmasıyla bahsettiğiniz ve yazımda konu edilmeyen adalar İtalyan'lara verildi. Onların terketmesiyle Yunanlılar ,apar topar oraları işgal ettiler. Bahsettiğim Lozan ile bize kalan Ege Adaları ve kayalıkların işgali :o)  :o)  :o) 

  • HAYRİYE ÇIKRIKCI31 Aralık 2019 16:50

    haydi be ordan .o adaları inönü masa başında zamanında yunanlılara vermiştir.