E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAğaoğlu'ndan yeni havalimanı isyanı---

Ağaoğlu'ndan yeni havalimanı isyanı

Ağaoğlu'ndan yeni havalimanı isyanı
29 Ekim 2022 - 14:49 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, şehre yapılacak yeni havalimanından dolayı kulüp tesislerinin büyük kısmını kaybedeceklerini açıkladı. Ağaoğlu 'İhanet' olarak yorumladığı durumu tersine çeviremezse istifa edeceğini belirtti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 52. Divan Genel Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon'a yapılacak yeni havalimanı için alınan karara tepki gösteren Ağaoğlu, şehrin havalimanına değil tesislere ihtiyacı olduğunu belirtirken ayrıca kulüp tesislerinin %90’ının istimlak edileceğini açıkladı.

Ağaoğlu, “Yeni havalimanı için tesislerimizin %90’ı istimlak edilecek! Bu şehrin yeni havalimanına değil yeni spor tesislerine lazım. Trabzon’un yeni bir havalimanına ihtiyacı yok, bu şehrin yeni spor tesislerine ihtiyacı var. Trabzonspor’u spor tesislerinden mahrum bırakmak, ihanetlerin en büyüğüdür. Sonuna kadar direneceğim. Bunu başaramazsam bırakır giderim” ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU’NDAN ÇARPICI SÖZLER

“Ahmet Ağaoğlu yönetiminin acımasızca eleştirilmesi gereken en büyük konu altyapı. Biz Trabzonspor’un altyapısını sağlam bir zemine oturtamadık. Pandemi süreci de işin içine girince ciddi şekilde irtifa kaybettik orada.”

“Rakiplerimiz sezona çok iddialı transferler ile girdi. ‘100. yılda şampiyonluk’ mottosuyla çok agresif olarak başladılar lige. Şu anda şampiyonluk mücadelesi veren 5-6 kulüp var ve yine söylüyoruz; Şampiyonun kim olacağını sezon sonunda göreceğiz.”

“Transferlerin gerçekleşmesi bir yönetim zaafiyetinden kaynaklanmadı. Transfer döneminin başında 12 milyon euro istenen oyunculara sonlara doğru 2.5-3 milyon euro istenmeye başladı. Şampiyonlar Ligi’ne katılamayıp 12 milyon Euro gelirden olduk ancak altyapımızdan yetiştirdiğimiz Ahmetcan Kaplan’ı 9.5 milyon euroya satarak oradaki açığı kapattık. Trabzonspor ne yaparsa yapsın altyapısına önem vermek zorunda. Tabii altyapı programlarının da üst yapı ile iç içe olması gerekir.” (Sözcü)

Trabzonspor Avrupa'da tur şansını zora soktu!

Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer ve rezerv lig sözleri

Fenerbahçe’den Ahmet Ağaoğlu’na yanıt!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salih30 Ekim 2022 08:45

    Ahmet Nur Çebi amca da bjk batırdı, gelene para gidene para kimin parasını ödüyor tazminat olarak hocalara ve amaca şirketinin parasını ode görelim sen aldın o Abdullah Avcı , İsmail i bize mı sordun bunlari alırken, gidin şirketinizin başına batirdiniz kulüpleri

  • Tufan30 Ekim 2022 07:53

    Hepsi borç batağında. Bir tane başarı yok. Her gidilen yerde rezil olup geldiler. Devlet bunların hepsinini tüm varlıklarına el koyması lazım. 4 büyükler olmuş zengin godomanların kara para aklama kulupleri batırma yeri. Bunların 10 milyon euroya aldık dediklerini araştırsan 2 milyon eurodur. Gerisi aracılar vs ile söğüşleme. Hepsine kayyım atanması lazım.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK29 Ekim 2022 20:01

    Sayın başkan trabzonda havalimanı yapılacak toprak mı varki böyle konuşuyorsun senin kadar devletin kafası çalışmıyormu.samsun rize havalimanınamı inelim.

  • Yorum 30 Ekim 2022 21:20

    Havalimanı Samsun, Ordu, Trabzon, Rize'de var. Bu illerin nüfusu kaç? Yolcu kapasitesi çok mu yüksek? Yap-İşlet lere şu enflasyonist ortamda gerek var mı? Devlet aklını bilemem ama insan olarak şuan için israf olduğunu düşünüyorum. Milletin farklı ihtiyaçları için kullanılabilir.

  • XY29 Ekim 2022 19:44

    Borsa gündem baranınızın yorumu hazırmıydı?Bari ismi değiştirin haberin veriliş saati 14.59 yorum saati 15.11 12 dakikada şipşak.

  • Hasan ali29 Ekim 2022 19:33

    Ne dediğini bilmeyen meczup

  • Ahmet 30 Ekim 2022 19:32

    Ne istediği belli ac gözlü kökler yemeye doymadılar

  • Murat29 Ekim 2022 17:46

    Bir milyon Trabzonlu gurbette, turisti , iş adamı....vs ama biz iş değil top peşinde koşalım demiş..... ihanet...breh breh

  • bu ne diyor ya29 Ekim 2022 17:11

    kimsin sen be

  • baran29 Ekim 2022 15:11

    Yahu Allah aşkına ne sen ne de diğer kulüpler ne yaptınız da spor adına bu kadar tesis konusunu şikayet sebebi yapıyorsun.  Kaç tane yerli futbolcu yetiştirdin de ciya ciyak bağrıyorsun?  Her şeyi şikayet konusu yapmaktan başka bir halt bildiğiniz yok.