E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAfrika'da Türk tarımı dönemi---

Afrika'da Türk tarımı dönemi

Afrika'da Türk tarımı dönemi
14 Haziran 2020 - 11:40 borsagundem.com

Sudan’da yaşanan siyasi belirsizliğe takılan arazi kiralama projesi yeniden işlemeye başladı. Türk firmalar Sudan’dan kiralanan 5 bölgede 780 bin 500 hektarlık arazide tarımsal yatırım için özendirilecek.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vb15 Haziran 2020 02:16

    " Erdoğan Afrika tarımını sömürmek istiyor , izin vermeyeceğiz " CHP  servant of west 

  • Mucise Reis ;)14 Haziran 2020 22:57

    Aman sudan siz siz olun... dalgalı kura geçmeyin... ne hayvancılık ne tarım. dumanını zçıkar.. derviş dediki Türkiye krizden çıkmak için dalgalı otomatık kur sistemini getirdik. ama maksimum suresi 5 yıldır dedi.. adama küfürler hakaretler vb. vb. neyse adam krizden çıkarttı. dış borç 40 milyar usd sistem rayına oturdu. şimdi dalgalı kur harici ekonomık sistem gelmedi. bu temel değimeden yapılan her adım  yanlış ekonomık adımdır. ki dış borçda 40 mılyar usd lere çıktı. sudan sen sen ol, dalgalı kur modeline girersen 5 yıl sonra bırak. yoksa 18 yıldır bizim durumumuza düşersin....Neyse de, hukuk ve güvenlik gelirse ulkeye tam olarka, o zaman yabancılar paradolu çantaları ile gelirler. sömürmek için. yabancıca namus güvenlıgınden once, can gucenlıgı gerkeli... unutma

  • ekonomist/stratejist 14 Haziran 2020 12:13

    Batının yapamadığı üretim modelini biz yapıyoruz. Sömürmeden üretim yapmak, kalkınmak ve büyümek nasıl olurmuş tüm dünyaya göstereceğiz. Hem bölge halkı kalkınsın, istihdamı artsın hem de Türk firmaları kazansın kazan kazan formülü ile daha da büyüyeceğiz.