E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdıyaman'da otomobil, motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı---

Adıyaman'da otomobil, motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'da otomobil, motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
10 Ekim 2021 - 04:26 borsagundem.com

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Ahmet Aslan'ın (21) kullandığı 02 HV 213 plakalı motosiklet, Kahta-Siverek kara yolunun Musa Peygamber Mezarlığı yakınlarında, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Aslan ile yanındaki Haci Aslan (52) yola savruldu. Bu sırada aynı istikametten gelen Ali E'nin kullandığı 38 ADK 101 plakalı otomobil, yoldaki Ahmet Aslan'a çarptı.

12 Acil Servis ekiplerince Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Aslan, müdahaleye rağmen kurtarılmadı.

Fransa, kaçırılan tarihi eserleri iade edecek

Kabine pazartesi toplanacak: Gündem enflasyonla mücadele

Merkel veda ziyareti için İsrail'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ; (10 Ekim 2021 14:52

    Arkadaşlar. Motorlar ve otomobil gibi hareket etsin. Bir bakıyorum sağımdan geçiyor, bir bakıyorum  iki araç ortasından geçiyor. taksi gibi yer kaplasın takip mesafesinden otomobil gibi gelsin. Sinyal verip geçen motor hatırlamıyorum aylardır. vız vız vız ordan oraya hareket edıyorlar. Otomobıldeki sizi göremeyebilir, sağdan otomobıl geçmeyin. aniden otomobıl durabılır tkaip mesafesi bakın. Birde EMNİYET ACİLEN IŞIKLARA EL ATMALI, Her otomobıl ışığı farklı, bir ışık yapıyor karayolunda herkes kör.. Bir ışık yanıyor karayolunda kör edıyor ınsanı. Acilen emniyet belirli noktalarda usulune uygun olmayan ışıklara ceza kesmeli. ışıkların derecesini ölcen cihazlarla emniyet GERÇEK KURAL İHLALCİLERİNE CEZA KESSİN, emniyetkemeri kadar buda çok önemli, aşırı hızkadar önemli, ama emniyet umursamıyor, hiç uyaranı gormedım, kaçak lambaları satanlar pıyasayıda bozuyor.