E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Portföy’e üst düzey atama!---

A1 Portföy’e üst düzey atama!

A1 Portföy’e üst düzey atama!
20 Kasım 2023 - 15:36 borsagundem.com

Mete Yüksel, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarını bünyesinde barındıran Güler Yatırım Holding’e bağlı A1 Portföy’e Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

25 yılı aşkın süredir bankacılık, finans ve yatırım sektöründe farklı şirketlerde görev alarak başarılı çalışmalarda bulunan Mete Yüksel, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarını bünyesinde barındıran Güler Yatırım Holding’e bağlı A1 Portföy’e Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Alanında uzman ve tecrübeli kadrosu, bankalardan bağımsız yapısı, performans odaklı portföy yönetimi bakış açısıyla, katma değerli finansal hizmetler sunmak amacıyla 2021 yılında faaliyetlerine başlayan A1 Portföy Yönetimi A.Ş.’nin şu anda TEFAS’ta 9 adet fonu işlem görmeye devam ediyor.

Gelişen ve büyüyen Türkiye sermaye piyasalarında, müşterilerine yönelik performans ve sürdürülebilir hizmet kalitesi ile fark yaratmayı hedefleyen A1 Portföy, TEFAS’ta işlem gören fon sayısını artırmayı planlıyor.

Mete Yüksel kimdir?

Mete Yüksel finans sektöründeki kariyerine 1997 yılında banka analisti olarak başladı. Yönetimindeki hisse senedi araştırma ekipleri Extel Survey anketlerinde kurumsal yatırımcıların oylarıyla 2013, 2014 ve 2016 yıllarında 40'ın üzerinde aracı kurum arasında Türkiye’nin en iyi araştırma bölümü ödüllerini kazandı. Yüksel iki defa da şahsen Türkiye’nin en iyi analisti payesini Acclaro ve Extel Survey’den aldı. 

Sonrasında çeşitli aracı kurumlarda yönetim kurulu başkanı, genel müdür ve üst düzey yönetici olarak görev alan Yüksel’in Finansal Yönetim, MBA, Muhasebe ve Finansman yüksek lisans dereceleri bulunmaktadır.

Güler Yatırım Holding’ten depremzedelere milyonluk yardım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,31
En Yüksek: 12,44
En Düşük: 12,08
Değişim -0,57 %
FK: 3,00
PD / DD: 0,94
İşlem Hacmi 25.501.336
Toplam Adet: 2.081.551
Ağırlıklı Ort.: 12,30
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)