E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital kadrosuyla değer katmaya devam ediyor---

A1 Capital kadrosuyla değer katmaya devam ediyor

A1 Capital kadrosuyla değer katmaya devam ediyor
19 Şubat 2021 - 10:17 borsagundem.com

A1 Capital'den güçlü bir transfer... Genel Müdür Esen, yatırımcılara borsanın lokomotifi bankacılık sektörü ve stratejiler konusunda destek verecek Mete Yüksel ile yola devam edeceklerini belirtti.

Müşterilerine daha iyi hizmet vermek için  son dönemde gerek dijital tarafta gerekse kurumsal yönetim tarafında farklılaşmaya önem veren A1 Capital, mevcut  kadrosuna da deneyimli  ve sektörde isim yapmış çalışanları katmaya devam ediyor.

A1 Capital’in hızlı  ve yenilikçi yapısını, daha iyi ve farklı noktalara taşımak için çaba sarf ettiklerini ifade eden A1 Capital Genel Müdürü Atilla Esen, önceliklerinin yerli müşteriye sade ve hızlı bir hizmet sunmak olduğunu, özellikle borsaya yeni gelen yatırımcıların kendilerine kolay bir şekilde ulaşmaları için alt yapı geliştirmelerine önem verdiklerini ve aktif bir call center hizmeti  ile yatırımcılara hızlıca ulaştıklarına dikkat çekti..

GÜÇLÜ BİR İSİMLE YATIRIMCILARA ÖNEMLİ DESTEK

Ayrıca yatırımcılara yön vermek için mevcut “Hisse Koçu” aplikasyonu uygulamasını kısa sürede daha verimli ve işlevsel hale getirerek tüm yatırımcılara sunacaklarını, bu uygulamayı desteklemek için ise Araştırma Birimi ve Strateji konusunda mevcut kadrolarını güçlendirdiklerini dile getiren Atilla Esen, son yaptıkları transfer ile de yatırımcılara Borsanın lokomotifi Bankacılık sektörü ve Stratejiler  konusunda  destek verecek Mete Yüksel ile yola devam edeceklerini iletti.

Mete Yüksel A1 Capital’de Kurumsal Satış ve Strateji’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Finans sektöründe 24 yıllık deneyime sahip Mete Yüksel A1 Capital’e katılmadan önce çeşitli aracı kurumlarda araştırma, satış, hazine, algoritmik işlemler, türev, mid-office bölümlerinden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevleri yaptı. Yönettiği ekipler Extel Survey anketlerinde kurumsal yatırımcıların oylarıyla 2010, 2013, 2014 ve 2016 yıllarında 40'ın üzerinde aracı kurum arasında "Türkiye’nin en iyi araştırma bölümü" ödüllerini alırken, kendisi de 2 kez "en iyi finansal analist" payesi aldı. Mete Yüksel’in Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Finansman yüksek lisans, Bilgi Üniversitesi MBA, İstanbul Üniversitesi Finansal Yönetim yüksek lisans dereceleri bulunmakta.

Net Holding ve Galatasaray Sportif sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin16 Mart 2021 18:41

    Bu kurumlar nasıl para kazanıyorlar, kredi vererek mi , borsada alım satım yaparak mı , iyi kazanmışlar , bravo

  • Hüso19 Şubat 2021 18:25

    Akıllı adamdır kedensi. A1 Capital'e hayırlı olsun. 

  • Bika19 Şubat 2021 15:35

    Bankacılık hisselerini yerli bireysel yatırımcı almaz, dolar bazında 10 yılda ne kazandırmış ki! Uzmanlar önerse de almaz. A1 Kapital, RTALB'de yaptığı işlemlerle hisseyi 30'a katlarken bireysel yatırımcı banka hisselerinde  bekleyemez.