E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milli Futbol Takımı grup liderliği için sahada---

A Milli Futbol Takımı grup liderliği için sahada

A Milli Futbol Takımı grup liderliği için sahada
21 Kasım 2023 - 10:15 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nu lider tamamlamak için Galler'e konuk oluyor. Peki Galler-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, muhtemel 11'ler nedir? İşte grupta son puan durumu ve maça dair detaylar..

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Cardiff City Stadı'nda oynanacak maç bugün saat 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den canlı yayımlanacak. Mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Matej Zunic ve Manuel Vidali, dördüncü hakemliğini ise Martin Matosa üstlenecek.

Hedef grubu lider bitirmek

EURO 2024'e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak.

Son maçlar öncesinde Türkiye 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, sahasında Ermenistan'ı konuk edecek Hırvatistan ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galler ise 11 puan ile 3. sıraya sahip.
Ay-yıldızlı ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan'ın grup liderliği için şansı sürüyor. Milli Takım, Galler'den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan-Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek. Grup ikinciliği için ise Hırvatistan ve Galler'in son maçlar öncesinde çekişmesi devam ediyor.

Aday kadro

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Yusuf Yazıcı (Lille)

Muhtemel 11'ler

Galler: Ward, Lockyer, Rodon, Davies, Roberts, James, Ampadu, Williams, James, Johnson, Moore

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Abdülkerim, Ferdi, Kaan, Salih, Yusuf Sarı, Kerem, Kenan, Barış Alper.

A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 620. müsabakaya çıkacak

 

A Milliler, Hırvatistan'ı deplasmanda tek golle geçti

 

A Milli Takım'da Montella'nın Türk yardımcısı belli oldu!

 

A Milli Futbol Takımı, liderlik için Hırvatistan karşısında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN21 Kasım 2023 11:14

    Galler ingiliz ekolünden geliyor.Kaliteli futbolcuları var hepside yurtdışında oynamakta, hızlı  ve fiziksel olarak iyiler.Dikkatli oynayıp en azından yenemiyor isek berabere kalmalıyız.