E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5.000 TL emekli ikramiyesinin ödeme tarihi belli oldu!---

5.000 TL emekli ikramiyesinin ödeme tarihi belli oldu!

5.000 TL emekli ikramiyesinin ödeme tarihi belli oldu!
20 Aralık 2023 - 16:39 borsagundem.com

Meclis'te görüşmeleri devam eden torba yasada yer alan çalışan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin düzenleme, önümüzdeki çarşamba günü yasalaşacak.


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmeleri devam eden torba yasada yer alan çalışan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin düzenleme önümüzdeki çarşamba günü yasalaştırılacak.

Habertürk'ün haberine göre; AK Parti Grup Başkanlığı yılbaşına ikramiyelerin yetiştirilmesi için bütçeden hemen sonra torba yasanın kalan maddelerini gündeme alacak. Önümüzdeki hafta çarşamba gecesi bütün maddelerin Genel Kuruldan geçirilmesi planlanıyor.

Bankalara gerekli talimatlar iletildi ve hazırlıklar yapıldı. 28-29 Aralık tarihlerinde 5 milyona yakın çalışan emekli, 5 bin TL’lik ikramiyelerini almış olacak.

Yüksek emekli maaşı için bu tarihe dikkat!

 

AK Parti'den asgari ücret ve emekli zammı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir 21 Aralık 2023 10:51

    Ne 5.000 lira imiş arkadaş. Yılan hikayesine döndü. Bir yanda aç emekli, neredeyse sokakta kalacak diğer yanda emeklinin sözde vekili meclis bahçesinde mangal partisinde. Allah'tan revani bu. Öde öde bitmedi A101 sloganı doğrumu bakalım, harca harca bitmez.

  • Mucise Reis : )21 Aralık 2023 09:58

    16 milyon emekli nasıl oyalandı aylarca :D inanılır gibi deil... yok o gun yok bugun vereceklerı 5 bın tl ... :D adam gibi maaş zammı vermediler seçim öncesi verecekler ççunku... ama mustehak. hak edildikleri gibi yönetilecekler.

  • seyfettin20 Aralık 2023 20:06

    KEDİNİN  FAREYLE  OYNADIGI GİBİ SİZDE EMEKLİYLE  OYNAAAAYIN BAKALIM  SIRA  BİZEDE GELİR BİRGÜN