E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"5 bin 836 öğrenci nakilini başka illerdeki okullara aldırdı"---

"5 bin 836 öğrenci nakilini başka illerdeki okullara aldırdı"

5 bin 836 öğrenci nakilini başka illerdeki okullara aldırdı
15 Şubat 2023 - 11:59 borsagundem.com

Bakan Özer, "Depremin yaşandığı 10 ilde 3 milyon 784 bin 411 öğrencimiz var. Bunlardan 5 bin 836 öğrencimiz nakilini başka illerdeki okullara aldırdı" dedi


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’daki Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer, "Depremin yaşandığı 10 ilde 3 milyon 784 bin 411 öğrencimiz var. Bunlardan 5 bin 836 öğrencimiz nakilini başka illerdeki okullara aldırdı." dedi

Bakan Özer, "10 ildeki eğitim planlaması ve hangi ilçelerde, bölgelerde okullarımızı açacağımızla ilgili tüm çalışmayı hafta sonu itibarıyla tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Özer'den deprem bölgesindeki okulların açılma tarihine ilişkin açıklama

 

Bakan Özer'den flaş LGS ve YKS açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Şubat 2023 12:45

    Eğitim çok önemli. Japonlar atom bombası sonrası, enkazların var olan nesille rile, fakat rakip devletlerin modern ve ilerlemiş hallerini yeni minik nesillerle aşacaklarını planladı. Bu uzun vade bir plandı. Eğitim olarak dışarıları kullandılar. Açık alanları... Bazı yerlerde bir basketbol sahası düşünün. İçerisini 2 metrelik köpükler, mukavvalar vb bölerek saha üzerinde 20-30 kişilik sıra masa ve tahtalar kurup, orayı sınıfa döndürmüşler ve uygulamalı eğitimi vermişlerdir. Şahsen sayın bakanımız ne yapmıştır ? Geçmişte yaşanan milleti x devletlerin tarihine bakınca, ülkemizin tarihi dahil...Neler yapılmış ? nasıl çözümler bulunmuş, nasıl adımlar atılmış ? vb. bir çalışması var mıdır ? yoksa sabah oldu, aklımıza geldi bunu bunu, şunu ,onu, öyle, böyle vb yaptık mı diyor ? Gerçekten bu ülke nasıl stratejık planla ilerliyor ?