Ana SayfaPiyasaNot riski var, pozisyonu koru!---

Not riski var, pozisyonu koru!

7 / 9
Not riski var, pozisyonu koru!
01 Eylül 2014 - 15:39 www.borsagundem.com

POZİSYON KORU

Bu dalgalı dönemde endekste 80.000 üzeri görülse de analistler bu seviyeleri satış fırsatı olarak görmüyor. Endeksi bu seviyeden yukarıya atacak gelişmeler sınırlı olmakla birlikte tahvil faizleri ve kurlardaki gevşemenin endekse pozitif yansıyabileceği ifade ediliyor. Yatırımcıların daha temkinli olması yönünde tavsiyede  bulunan uzmanlar, şu  dönemde pozisyonların korunmasını öneriyor.

​ALB Menkul Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut, yatırımcıların bu dönemde risklerin  portföylerini çeşitlendirmelerini, portföylerindeki çeşitlendirmelerini, portföylerindeki hisse ağırlığının da sınırlı olmasını tavsiye ediyor. Özellikle enflasyonda yükseliş eğiliminin artmasını risk olarak gören Karabulut, diğer yandan ABD’deki faiz tartışmalarının da olumsuz etkisini görebileceğimizi ifade ederek, ‘’Endeks 79.500 seviyelerinin altına gevşerse riskli bir duruma geçmiş oluruz. Endeks eğer önümüzdeki günlerde tekrar 77.000’e doğru hareket ederse buradaki destekler bu sefer tutmayabilir’’  diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN PATRİOT03 Eylül 2014 10:30

    MAL ALIRKEN KAZANILIR PAHALI ALIP STRES YAPACAĞINA SABREDİP BEKLE UCUZA AL.

  • BROKER02 Eylül 2014 12:47

    ben endeks 80.000 ne gelince sattım,dolar aldım.dolardan da nasiplendik.borsa 73.000 lerin altına gelmeden de asla girmem. mal alırken kazanılır.

  • kerizankemler01 Eylül 2014 17:25

    not riski var ama pozisyonu koru demek ,alın alın da elde kalmışları gömelim demek değil mi.keriz arıyorlar dikkat etmeli satıp ellerine vermeli ki bi daha kandıramasınlar.