Ana SayfaPiyasaNot riski var, pozisyonu koru!---

Not riski var, pozisyonu koru!

8 / 9
Not riski var, pozisyonu koru!
01 Eylül 2014 - 15:39 www.borsagundem.com

TAVSİYELER

Şu anki görünümün şimdilik pozisyonların korunmasının en uygun seçenek olduğuna işaret ettiğini vurgulayan Murat Akyol, ‘’Sonbaharda FED VE ECB’ye yönelik beklentileri belirleyici unsurlar olarak görüyoruz. ABD’de güçlü verilerin FED’i faiz artırımına giderek yaklaştırdığı kabul edildiği için bu yönde bir tablonun ortaya çıkması dolara değer kazandırırken riskli olarak kabul edilen varlık fiyatlarında ise baskı oluşturabilir’’diyor.
Akyol’a göre TL’nin değer kazanma eğilimini koruması ve ECB’den yeni bir adımın gelmesi durumunda ise pozisyon artırmak hedeflenebilir.

Ak Yatırım Araştırma Müdürü Mert Ülker de bu seviyelerden aşağı gevşeme olursa yatırımcıların alım yapabileceğini ifade ederek, ‘’Şu an için pozisyonlarını tutsunlar. Daha yüksekten satış olanakları var. Faizler düşünce hisseler artırabilir. Genel olarak şu anda nötr bakıyoruz’’’ diyor.

Daha iyimser olan Global Menkul Strateji Müdürü Gökhan Uskuay ise MB kararının olumlu etkisinin  piyasaya yansıyacağını ve hisselerde bayramda görülen seviyelerin üzerine çıkılacağını düşünüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN PATRİOT03 Eylül 2014 10:30

    MAL ALIRKEN KAZANILIR PAHALI ALIP STRES YAPACAĞINA SABREDİP BEKLE UCUZA AL.

  • BROKER02 Eylül 2014 12:47

    ben endeks 80.000 ne gelince sattım,dolar aldım.dolardan da nasiplendik.borsa 73.000 lerin altına gelmeden de asla girmem. mal alırken kazanılır.

  • kerizankemler01 Eylül 2014 17:25

    not riski var ama pozisyonu koru demek ,alın alın da elde kalmışları gömelim demek değil mi.keriz arıyorlar dikkat etmeli satıp ellerine vermeli ki bi daha kandıramasınlar.