Ana SayfaSporKariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus---

Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus

7 / 7
Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus
01 Haziran 2022 - 11:43 www.borsagundem.com

Aimar: Bana çok şey öğretti

Jesus'un Flamengo'daki görevinin başlarında yaptığı bir basın toplantısında sarf ettiği şu sözleri, Demirkol'u haklı çıkarır nitelikte:

"Artık bir kural kitabımız var. Kulüp içinde ya da dışında neleri yapabileceğimiz ya da neleri yapamayacağımız saatler var."

Arjantin milli takımının eski oyuncusu Pablo Aimar, Arjantin'in kamu yayıncısı TVP'ye verdiği röportajda, en çok etkilendiği teknik direktörler arasında Marcelo Bielsa ve Jose Pekerman ile birlikte Jorge Jesus'ı gösterirken, Benfica dönemindeki eski hocası için şu sözleri kullanıyor:

"Jorge'den çok şey öğrendim. Bana çok fazla tecrübe kattığını düşünüyorum. Futbolu sadece içgüdülerle görmüyorum, daha çok düşüncelerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bana çok şey öğretti."

Flamengo'daki ilk basın toplantısında, "Bir maçı sadece kazanmak yeterli değil, eğlendirmek de zorundasınız" ifadelerini kullanan Jesus'un futbol anlayışı da bu sözlerle paralellik gösteriyor.

Hücum futbolunu sevdiği belirtilen Portekizli teknik direktör, Transfer Markt verilerine göre, Benfica ile ilk döneminde 321 maçta 2,27 puan ortalaması yakalarken, bu daha sonra Flamengo'da 50 maçta 2,42'ye kadar çıktı. Nitekim son 13 senede çalıştırdığı hiçbir takımda da puan ortalaması maç başına 2'nin altına düşmedi.

Kadıköy'deki ilk maç öncesi Yoğurtçu Parkı'nda toplanacak Fenerbahçe taraftarı da Jesus'tan göze hoş gelen bir futbolla beraber, olmazsa olmaz bir şampiyonluk bekleyecek. 

Görüşmelere başlandı: Fenerbahçe, Jesus'u resmen açıkladı!

 

Jorge Jesus İstanbul'a geldi 

 

Jorge Jesus İstanbul'a geliyor!

 

Jorge Jesus'u anlattı: Fenerbahçeli taraftarlar ikna etti!

 

İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti

 

Portekiz medyası:Jesus Fenerbahçe'ye yakın

 

Fenerbahçe'de geri sayım: Jorge Jesus'tan tek şart!

 

İndirime gitti: İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den kazanacağı ücret!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran01 Haziran 2022 14:39

    50 yıldır aynı tablo!  İthal yapılan yama tam bir palyaço kostümüne çeviriyor.  Battıkça batıyorlar!  Hala daha çok daha hızlı yabancı transferinden bahsediyorlar.  Fakat kanunla sabittir ki artık yönettiğin kulübe borç takıp gitmek yok.