Ana SayfaSporKariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus---

Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus

6 / 7
Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus
01 Haziran 2022 - 11:43 www.borsagundem.com

Mehmet Demirkol: Ali Koç'la karşı karşıya gelmemeli

Spor yazarı Mehmet Demirkol ise Jesus'u Türkiye'de bekleyen riskleri, "hakemler ve rakipler" olarak sıralıyor.

Jesus'un akan oyun isteyeceğini, hücuma yerleşip, kapılan toplarla hızlı bir şekilde rakip kaleye gitmeyi seven bir hoca olduğunu belirten Demirkol, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında topun maç boyu yalnızca 41 dakika oyunda kaldığını hatırlatarak şunları söylüyor:

"41 dakikalık oyun Jesus'un isteyeceği bir şey değil. Jesus aksiyon olsun ister. Bizde ise Fenerbahçe oyuncuları dahil takımlar bir an önce faul almak ve dinlenmek ister. Hakemlerin de tavrı bu. Aman hata yapmayayım, nefesleneyim tavrı var. Jesus bununla problem yaşayacak." Fenerbahçe camiası için de Jesus'u değerlendiren Demirkol, Portekizli hocayı "Yüksek egoya sahip ve idare etmeyi seven bir antrenör" olarak tanımlıyor:

"Medyanın doğru davranması ve yönetimin de onu çalışma alanında rahat ettirecek, araya soğutucular koyacak bir düzen yaratması önemli. Ali Koç'la karşı karşıya gelmemeli. Ali Koç megafonla konuşurken, elinden megafonu alabilir."

Jesus'un ekibiyle birlikte kuracağı yeni düzende oyunculara da önemli bir rol düştüğünü belirten Demirkol, "Bazı oyuncuların Jesus'un onlarla sorun yaşadığında, ki yaşamaması mümkün değil, alttan almaları lazım. Buna tribünün de destek vermesi lazım" diyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran01 Haziran 2022 14:39

    50 yıldır aynı tablo!  İthal yapılan yama tam bir palyaço kostümüne çeviriyor.  Battıkça batıyorlar!  Hala daha çok daha hızlı yabancı transferinden bahsediyorlar.  Fakat kanunla sabittir ki artık yönettiğin kulübe borç takıp gitmek yok.