Ana SayfaKulisHande Demirel Borsa Gündem’e konuştu---

Hande Demirel Borsa Gündem’e konuştu

9 / 9
Hande Demirel Borsa Gündem’e konuştu
19 Aralık 2014 - 09:47 www.borsagundem.com

“HAYATTAKİ EN BÜYÜK ZEVKLERİMDEN BİRİ MÜZİK DİNLEMEK”

-Bu kadar yoğun koşuşturma içinde boş kaldığınız zamanlarda neler yapıyorsunuz?

Hande Demirel:  Belki hayret edeceksiniz ama boş zamanım var. Ancak ben onları doldurmak konusunda da çok yetenekliyim. Öncelikle müziği çok seviyorum ve hayattaki en büyük zevklerimden biri müzik diyebilirim. Özellikle caz dinlemek ve caz konserlerini takip etmek...  Bir de sanatın resim ve heykel tarafıyla ilgileniyorum. Uzun yıllar seramik de yaptım. Ama bunlar hep hobi olarak kaldı. Bunların dışında yazı yazma merakım da var. Televizyona geçtim diye yazı yazmayı hiç bırakmadım. Kendi sitemde (www.handedemirel.com)  mutlaka her hafta yazmaya çalışıyorum.

“YAPTIĞIM İŞLERİ WEB SİTEMDE TOPLUYORUM”

-Takip ettiğimiz kadarıyla sosyal medyayla aranız oldukça iyi. Bu alanda neler yapıyorsunuz, sitenizden de biraz bahsedebilir misiniz?

Hande Demirel:  Ben çok eskiden almıştım bu www.handedemirel.com’u. Fakat üzerinde çalışamamıştım. Aslında hayalim bütün bu yaptığım işleri bir yerde toplamaktı ve kendime bir marka bilinirliği yaratmaktı. Çünkü burada yaptığımız iş biraz bunu gerektiriyor. Bizim yaptığımız iş sosyal medyada çok kullanılıyor biliyorsunuz. Her gün twitterdayız. Bu web sitem için ben bir danışmanlık aldım. Bilgi Üniversitesi’nin hocalarından Ercüment Büyükşener’in önderliğinde genç arkadaşlar var. Her şeyi A’dan Z’ye onlar kurdular. Sosyal medyayı da onlar yönetiyorlar. Ama her şeye birlikte karar veriyoruz.

“PİYASALAR AÇIK OLDUĞU SÜRE İÇİNDE HEP KANALDAYIM”

-Son olarak kanaldaki bir gününüz nasıl geçiyor?

Hande Demirel:  Bir kere piyasaların açık olduğu saatler içerisinde hep kanaldayım. Benim günüm sabah 07.00’de başlıyor ve kanala saat 09.30 gibi geliyorum. İşte makyajdı, saçtı, kahveydi derken bir hazırlık süreci. İlk canlı yayınım 11.30’da başlıyor. Sonrasında 15.00-17.00 arası iki programım daha var ve her pazartesi öğle kuşağında KOBİ Destek programını yapıyorum. Genelde stüdyoda oluyorum ama gerektiğinde dışarıda da yayın yapıyorum. Ama dediğim gibi piyasalar açık olduğu süre içinde hep kanaldayım…. (FOTOĞRAFLAR/GÖKHAN TAŞÇI)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)