Ana SayfaKulisHande Demirel Borsa Gündem’e konuştu---

Hande Demirel Borsa Gündem’e konuştu

8 / 9
Hande Demirel Borsa Gündem’e konuştu
19 Aralık 2014 - 09:47 www.borsagundem.com

“KONUĞUM GELMEZSE SEKİZ TAKLA ATIYORUM”

-Canlı yayın programına nasıl hazırlanıyorsunuz? Konuklarınızı nasıl belirliyorsunuz? Bir konuk gelmeyince bir B planınız var mı?

Hande Demirel: Vallahi bir konuğum gelmezse resmen sekiz takla atıyorum diyebilirim. Bu durumlarda çok tecrübeli ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Mesela geçen hafta iki kere üst üste son dakikalarda konuğum gelmedi. Ama bir şekilde doldurduk. Bir kere ekibin çok büyük bir katkısı var ve profesyonel olduğu için nasıl idare edileceğini biliyorlar. Hakikaten şaka bir yana taklalar atıyorum oyalamak için. Burada çenemin düşük olmasına da bağlıyorum tabi ki. Ama piyasalarla ilgili aradığımda beni kırmayan konuklarım da var. Aslında hep bir supabımız var. Zaten olmadan yapmak mümkün değil. Ama kan ter içinde kaldığım günlerde olmuyor değil..

-Ekranın ünlü ve güzel yüzlerinden birisiniz? Ekonomide, programcılıkta uzmanısınız, başarılısınız, transfer teklifi geliyor mu?

Hande Demirel: Tabi ki oluyor. Sektör içinden de dışından da teklifler geliyor. Ama ben hazmederek ilerleyenlerdenim. Ama şu anda halimden memnunum. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)