Ana SayfaPiyasaBilançosu parlayan 37 sanayi şirketi---

Bilançosu parlayan 37 sanayi şirketi

3 / 8
Bilançosu parlayan 37 sanayi şirketi
09 Eylül 2019 - 10:56 www.borsagundem.com

37 ŞİRKET

Piyasalarda görünüm böyleyken önceki hafta itibarıyla altı aylık bilançolar tamamlandı. Biz de BİST-TÜM'de yer alan ve bilançosunu açıklamış şirketlerin ilk altı aylık sonuçlarıyla ilgili bir tablo hazırladık. Tabloda finans sektörüne, holdinglere, yatırım ortaklıklarına ve GYO'lara yer vermedik.

İlk altı ayda sanayi şirketlerinin bilançolarında satış gelirini, net esas faaliyet kârını ve net kârı dikkate aldık. 100 milyon TL'nin altında satış geliri olan şirketler ile esas faaliyet zararı ve net zarar açıklayan ve bu iki rasyoda 2,5 milyon TL'nin altında kalan şirketleri çalışmamızın dışında tuttuk. Şirketleri bu üç kriterde yüzdesel değişimlerine göre sıraladık ve en iyi sonuçları elde eden 37 sanayi şirketine ulaştık. Otokar, Tukaş, Bagfaş, Pegasus, Çuhadaroğlu Metal ve Arena Bilgisayar, her üç rasyoda da sıralamaya girdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ09 Eylül 2019 12:31

    bilanço imiş bunların hepsi boş şeyler hisse senedi rekor düzeyde olanlar uçtu ve bir kaç arttı bilançosu da süper karda olan lar hep kayıp eddirdi.mesalamı.AKSEN geçen sene 5 TL lerde idi şimdi yerlerde sürünüyor.ve 2.30 TL bilanço karımı % 600 karını arttırmış.