Foto GaleriGündemDikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!

Dikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!

6 / 6 Dikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!
09 Mart 2022 - 16:14

Putin başa geldiğinden beri Rusya’dan dünyanın başka ülkelerine giden insan sayısı 3 milyonu geçmiş durumda. İngiltere’de, İsrail’de, ABD’de yaşayan yüz binlerce Rus vatandaşı olan biten her şeyi olduğu gibi dünyaya duyuruyor. Ve tam da bu yüzden Putin’in oynadığı bu oyunu kazanma şansı yok… Batı tarafından uygulanan yaptırımlar yüzünden hayatları giderek zorlaşan Ruslar, ellerinden alınan bu Iletişim ve haberleşme özgürlükleriyle birlikte Putin’e karşı büyük bir ayaklanma başlatabilir yorumları dillendirilmeye çoktan başlandı bile.

Sir Roderic, bu ayaklanmanın Putin’in devrilmesini sağlayacağını ancak bunun birkaç yıl alabileceğini söylüyor. Putin’in görevi bırakması için iki seçenek var: Biri bahsedilen bu büyük ayaklanma. Ancak Rus lider bu ayaklanmayı büyük bir şiddet göstererek bastırmaya çalışacağı için bu yolla görevini kaybetmesi biraz zaman alacak. Diğer seçenek ise Putin’in yaptığı bu kritik hataların farkına varan en yakınındaki insanların onu devirmek için harekete geçmesi. Yani darbeyi içeriden alması. Roderic Lyne’a göre bu seçenek de ancak belli bir süre sonra hayata geçirilip gerçeğe dönüşebilir. Beklenti ise bu sürenin yaklaşık 2-3 yıl olacağı yönünde.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik09 Mart 2022 16:53

    Rus halkı turist olarak yurt dışına gidince gerçekleri zaten öğrenir. Nükleer santrallerden  sızıntı olursa sorumlusu Putin olacağından, Saray darbesiyle uzaklaştırılması daha kısa sürede olur.