Foto GaleriGündemDikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!

Dikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!

5 / 6 Dikkat çeken açıklama: Putin savaşı bu yüzden kaybedecek!
09 Mart 2022 - 16:14

PUTİN BASINA YASAK GETİRMİŞTİ!

Vladimir Putin tüm yetkilerini kullanarak savaşın birinci haftasında Rus medyasına ‘saldırı, işgal ya da savaş ilanı’ gibi kelimeleri kullanılmasının yasak olduğunu bildirmişti. Rus gazeteciler artık gerçeği yazarsa kovulma, para cezası alma ve hatta hapse girme riskiyle karşı karşıya kaldılar… Sir Roderic, Putin’in şu an içinde bulunduğu durumu değerlendirirken “Bay Putin hem kontrolünü hem de işini kaybetme korkusuyla yüz yüze ve oldukça gergin” sözlerini kullandı.

“Putin, kendisini devlet başkanlığı koltuğuna taşıyan KGB’deki günlerinde cep telefonlarıyla nasıl baş edeceğini öğrenemedi. Bu yüzden de şimdi işi çok zor” yorumunu yapan Roderic Lyne “Her Rus’un cebinde bir telefon var. Ukraynalılar Rusya’daki akrabalarını, dostlarını arıyor. Gerçeğin fotoğraflarını onlara yolluyor.” diyerek Rusya’nın iletişimi kesme çabasının yersiz olduğunun altını çiziyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik09 Mart 2022 16:53

    Rus halkı turist olarak yurt dışına gidince gerçekleri zaten öğrenir. Nükleer santrallerden  sızıntı olursa sorumlusu Putin olacağından, Saray darbesiyle uzaklaştırılması daha kısa sürede olur.