Foto GaleriGündemSon yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı?

Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı?

Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 1 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 2 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 3 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 4 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 5 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 6 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 7 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 8 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 9 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 10 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 11 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 12 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 13 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 14 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 15 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 16 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 17 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 18 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 19 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı? 20
1 / 20 Son yılların en ölümcül terör saldırısı! Moskova'da neler yaşandı?
25 Mart 2024 - 09:31

Moskova'da geçtiğimiz cuma akşamı, şehrin kalbinde dehşet verici bir terör saldırısı yaşandı. Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlenen saldırı, son yılların en büyük trajedilerinden biri olarak kaydedildi. Binlerce kişinin katıldığı konserde yaşananlar, şehrin ve ülkenin derin yaralarının bir kez daha kanamasına neden oldu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YILDIRIM25 Mart 2024 12:29

    Rusya daki bu olayı Deaş kuran ve kullananların İsrail in yapmış olduğu katliamları unutturmak ve konuyu dağıtarak dikkati başka yerlere çevirmek için yaptırıldığı söylenmektedir.

  • AHMET ÖZBİLEN25 Mart 2024 12:14

    Rusya diyor ki bunun arkasında kim var ise hepsi cezalandırılacak diyor.Herkes biliyor ki arkasında abd ve israil ingiltere nin olduğunu uzmanlar söylüyor peki o zaman ne olacaktır.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL25 Mart 2024 11:03

    Emperyalistler gariban çaresiz fakir ve müslümanların içine sızıyorlar din iman cennete gideceksiniz diye kandırıp terör örğütlerine kurup silahlandırıp kullanıyorlar.Aslında savaş hariç hatta savaşta dahi belli kurallar dışında insan öldürmek haramdır................DEAŞ yapmış imiş peki bunu kuran abd, ingiltere israil ve ab ülkeleri olduğu söylenmektedir.o zaman bu saldırıyı kim yapmış olmaktadır.