Foto GaleriGündemABD medyası açıkladı: İsrail savaş kabinesinde neler yaşandı?

ABD medyası açıkladı: İsrail savaş kabinesinde neler yaşandı?

1 / 9 ABD medyası açıkladı: İsrail savaş kabinesinde neler yaşandı?
15 Nisan 2024 - 10:25

İran'ın misillemesinin ardından İsrail'de savaş kabinesinin toplanması, uluslararası arenada da yankı uyandırdı. İsrail'in Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısına İran'ın vereceği yanıt merakla beklenirken, kabinede yaşananlar da dikkat çekti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )15 Nisan 2024 10:42

    20 arap ülkesi  musluman yoneticiler. bir abd-ıngıltere- israil gibi toıplanamadı... Azerbaycan için bile türkiye toplanıp konuştu. bu araplar nasıl bir millet? birbirine din düşmanı yapılmışlar, dini liderlik savaşındalar, kendileri için milletini ateşe atayolar. sonra islam kardeşlerini sec :D yahu kendini sevmeyen toplumun nesini sevip desteklıcez? biz Türk Milleti ile islamı şahlandırıp, dünyya hakım olabiliriz.Araplar bir kez daha görüldüğü gibi korkak ve kendisine faydası yok. Biz kadar destek ve mucadele gormedı filistin gibi. suriye savaşında bile suriyeli araplar bizden aldıgı desteği insnalığı coğrafyalarında arap ulkelerde gormedi. kitaplar doğrumuş, okuduk boşa okumadık.

  • Mucise Reis : )15 Nisan 2024 19:53

    abd den once araplar ve toplum kulturu vardır :D sallama kardeş okumayan cahillerin kendıne faydası yok.senın kıme bayran olsunb azimet :D yahudi dediğin adamlar hitlewr2 dunya savaşından sonra gleı ortadoğuya  :D ülke kurmalarınada vesile olanlar belli... kör cahiller senin gibi itibarsızlar uydurdukça ülkede ekonomide bitti , tarihde gitti, eğitimde bitti, ülke itibarıda uçtu :D utanmadan bide millete ders vermeye kalkıp kendinizi meze yapıyorsunuz okumuş yabancı yanında :D Arapları seviyorsan git yanlarına, evini aç yemeğını paylaş. :D ülkeleri için savaşmayanların suçu yok masul göçmen suriyeli ama TC ye göçüp gelen kaçan korkaklar yahudi oyunu ile ülkeleri dağıtılmış masum :D eee ingilizler yahudiler abd liler Türklerede bulaştı biz neden Araplar gibi olmadıkda hala Türk olarak biriz ? :D  yahudi neden başarısı zoldu türkleri ayrıştırmadıda, arapları ayrıştırdı ? :D  kafan bassa anlarsın.

  • AZİMET GERÇEKKALE15 Nisan 2024 17:57

    Bence sen dünya dan kopuk ve tarihten birhaber zavallı birisin.Yahudi sülaleleri abd nin sahibi olup dünyanın en zenginleridir.Plan 100 olup daha önce her şeyin altyapısını yapılmakta daha sonra ise üst yapıda işlemler yapılmaktadır.Arap ülkelerini yıllar önce çökerttiler başlarına kendi adamlarını ve istihbarat birimlerini getirerek istedikleri gibi bu ülkeleri yönetmektedirler.Arap ülkelerindeki kralların eşlerine bir bakın hepsi hemen hemen ingiliz dir.İngiliz kızları görünce ültkelerini dahi verir oldular bunlar.