E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım Ülker reklamı için ne dedi---

Yıldırım Ülker reklamı için ne dedi

Yıldırım Ülker reklamı için ne dedi
02 Nisan 2017 - 07:15 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım, Ülker'in 1 Nisan temalı reklam filmine ilişkin olarak, '1 Nisan şakası gibi geliyor insana' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk'te katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, Ülker'in 1 Nisan temalı reklam filmine ilişkin olarak, "Ülker zaten yaptığı açıklama ile bunun yanlış olduğunu ifade etmiş. Herkesin bu günlerde çok daha sorumlu davranması lazım. Duyarlı davranması lazım." dedi. Yıldırım şunları söyledi:

"İzlemedim ama duydum. Yersiz, anlamsız, bir anlamda darbe günlerini hatırlatan bir takım ifadeler varmış. Bir hesaplaşma falan ondan bahsediliyormuş. Ablalar, abiler gibi bir takım yersiz laflar içeren. Zaten toplumda bir tedirginlik var. Bu tedirginliği tetikleyen maalesef bir reklam diyelim. Hakikaten 1 Nisan şakası gibi geliyor insana. Ülker de zaten yaptığı açıklama ile bunun yanlış olduğunu ifade etmiş. Herkesin bu günlerde çok daha sorumlu davranması lazım. Duyarlı davranması lazım. Milletin duyarlılığına saygı gösterilmesi lazım."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)