E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Her kriz beraberinde fırsatları da getirir---

Erdoğan: Her kriz beraberinde fırsatları da getirir

Erdoğan: Her kriz beraberinde fırsatları da getirir
06 Ekim 2018 - 10:37 borsagundem.com

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuşan Erdoğan, "Her kriz beraberinde fırsatları da getirir. Özel sektör bu krizi fırsata çevirebilir" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Burada partililere seslenen Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

AK Parti ülkemizde 81 milyon, ülkemiz dışında da yüzlerce milyon kardeşimizi kucaklayan bir erdemler hareketedir. AK Parti hizmetkarlığına talip olduğumuz bu büyük milletin kendi partisidir ve böyle kalmaya da devam edecektir. İlk günden itibaren bu davaya emek vermiş herkes için AK Parti öz evladı gibidir. Bayrağı hep gençlere, yeni nesillere devretmenin çabası içerisindeyiz.

Buradan gençlerimize özellikle seslenmek istiyorum. Sizlerden kendinizi AK Parti’nin ve onunla birlikte ülkemizin geleceğine en iyi şekilde hazırlamanızı istiyorum. Emanet kelimesi emin kökünden gelir. Emin demek güvenilir, korku ve endişe duyulmayan demektir. Bizim gençlerimizin her birinin emin sıfatıyla kendilerini yetiştirerek emanete sahip çıkacaklarına inanıyorum.

Gençlerimizin iktisattan hukuka, sanattan sağlığa kadar her alanda en iyiler arasına girmesi gerekmektedir. Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuuruyla ülkemize ve davamıza sahip çıkmaya hazır mıyız?

16 Nisan halk oylaması ve 24 Haziran seçimleri milletimizle aramızdaki güçlü ilişkiyi bir kez daha gösterdi. Görüldüğü gibi AK Parti, geçtiğimiz 4 yılda yaklaşık 19 ile 26 milyon arasında oy almıştır. AB üyesi ülkelerin birçoğunun nüfusundan büyük olan bu sayılar çok ciddidir. Milletimize layık olmak için daha çok çalışmalıyız. Bizim milletimize sadece vefa değil aynı zamanda can borcumuz da var. Bunun için sadece partimize oy verenlere değil milletimizin tamamına en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcudur.

"Her kriz beraberinde fırsatları da getirir"

Türkiye tarihinin en büyük ekonomik saldırılarından birine maruz kalmasına rağmen, 2 aya kalmadan durumu kontrol altına aldık. Bunu söyleyerek asla sorumluluktan kaçmaya çalışmıyoruz. Yaptığımız bir durum tespitidir. Ekonomide sorunlarımız yok tabi ki var. Seçimlerden sonra zaten reformlara başlamıştık. Ancak bu durumla yaşadıklarımız arasında öyle büyük bir oransızlıkvar ki işin içinde başka şeyler arıyoruz. Şu gerçeği aklımızdan çıkarmamalıyız. Her kriz beraberinde fırsatları da getirir. Devlet yönetimi olarak bu krizin üstesinden gelebilmek için çalışıyoruz. Bizler göreve geldiğimizde ülkenin durumu ekonomik olarak neydi? O krizden aldığımız Türkiye’yi nereye getirdiğimizi unutmayın. Biz bu işin nedenini de tedavilerini de biliyoruz. O yüzden kısa süre içerisinde toparladık.

"Özel sektörümüz bu krizi fırsata çevirebilir"

Özel sektörümüz bu krizi fırsata çevirebilir. Yeniden toparlanma ve yükseliş dönemine girdiğimizi görüyorum. Bazıları işi fırsatçılığa çeviriyor. Döviz kuruyla alakası olmayan sektörlerde anlamsız fiyat artışları yapıldığı haberini alıyoruz. Bunun adı fırsatçılıkdır. Milletimizi fırsatçılara teslim etmeyeceğiz bunu böyle bilsinler. Bunlarla mücadele edeceğiz ve gereken yaptırımları yapacağız. Bizim ekonomi reçetimizde üretim vardır, tasarım vardır.

Ülkemizi kendi reçetelerimizle, kendi çözümlerimizle hedeflerimize ulaştıracağız. Her türlü yatırıma, desteğe açığız. Yeter ki bunun bedelini bize, egemenliğimize ve geleceğimize göz dikerek ödetmeye çalışmasınlar. İşte o zaman külahları değişiriz.

Son günlerde finansal danışmanlık şirketi alınan bir şirket üzerinden yapılan tartışmalar ülkemizi aynı cendereye sokma gayretidir. Hiç kimse Türkiye’yi yeniden uluslararası kuruluşların boyunduruğu altına sokamaz. Ana muhalefetin başındaki zat şunu iyi bilsin, bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın susmaması konusunda ne kadar kararlıysak bu konuda da o kadar kararlıyız.

Biz geldiğimizde, IMF’e olan borcumuz 23 milyar dolardı. 2013’te bunu sıfırladık. Biz yeniden bu tırmanışı inşallah devam ettireceğiz. Ekonomik bağımsızlık olmadan siyasi bağımsızlığın olmayacağını çok iyi biliyoruz. Kendi ayakları üzerindeki Türkiye’ye kimse yeniden diz çöktüremeyecektir.

"Bunlardan (McKinsey) fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız dedim"

Kamu özel ortaklığını Türkiye nasıl başardı bunu anlatın dediler G-20 Toplantısı’nda. Bu zat ücreti mukabil tutulmuş bir danışmanlık şirketi üzerinden aklı sıra bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Tüm arkadaşlarımıza söyledim, bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız dedim. Gerek yok, biz bize yeteriz. Bu zata değil ama bu zatın hezeyanlarıyla aklı karışmış olan varsa izah etmek isterim. Evet, bir dönem Türkiye savunmadan tarıma herşeyini Amerika'ya teslim etmiştir. Türkiye bu felaketi tek parti CHP ve milli şefi İnönü döneminde yaşamıştır.

"Türkiye'de kriz yok, ekonomiyle alakalı bir manipülasyon var"

Ana muhalefetin başındaki zat Filistin'den girip rotayı ekonomiye çevirdi. Kriz diyor. Türkiye'de bir defa kriz yok. Önce bir ekonomiyi öğren. Türkiye'de ekonomiyle alakalı bir manipülasyon var, manipülatif bir hareket var. Bununla bir fatura kesmeye çalışıyorlar, sen de bu faturanın aktörleri arasında yerini alıyorsun. Türkiye'de ekonomik kriz yok, manipülasyon var. Bu konuda söyledikleri de aslında kendisinin meselenin ne kadar dıişında olduğunu gösteriyor. Ya ne kadar zavallısın. Resmi ziyaret yaptığımız ülkelere bize para verin diye yalvarıyormuşuz. Biz bu ülkelerden Türkiye'ye yatırımları konusunda destek istiyoruz. Biz para istemedik, istemeyiz. Kim kime yalvardı diye para verir? Biz gittiğimiz her yerde yönetimlere ve özel sektöre ülkemizin büyüklüğünü ve fırsatlarını anlatıp, yatırım davetinde bulunuyoruz. Yatırım daveti başka şeydir, para istemek başka şeydir. Kendilerinin SGK’yı nasıl batırdıklarını o dönemi yaşayan benim milletim çok iyi biliyor. Son Almanya seyahatinde, 5 yıl 10 aya mahkum olan sözde gazeteci vardı ya boşluğunu buldu oraya kaçtı, orada da rahat durmadı. Orada da kendisine sahip çıkacak olanları, sözde siyasetçileri buldu. Haber de bize gelince, 'Eğer bizimle beraber orada bulunacaksa biz müşterek bir basın toplantısı yapamayız. O zaman siz onunla basın toplantısı yaparsınız, daha sonra da biz onun olmadığı bir basın toplantısı yaparız.' diye haber gönderdik Eğer bizimle beraber orada bulunacaksa biz müşterek bir basın toplantısı yapamayız. Biz onun olmadığı bir basın toplantısını yaparız. 5 yıl 10 aya mahkum olmuş birini siz bu ülkede barındırıyorsanız bunun stratejik bir ortaklığa yakışan yanı yoktur. Aynı şey bizde olsa biz elinden tutar size teslim ederiz. Benim ülkemde mahkum olmuş bir sözde gazeteciyi orada barındıyorsanız, bunun ortaklığa yakışan bir durum yoktur.

"Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuştur"

8 şehidimiz oldu. Ben 8 şehidimize şahsım milletim adın Allah’tan rahmet diliyorum. Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Biz buralara onlar sayesinde geldik. Tüm ailelerine, milletimize başımız sağolsun diyoruz. Bir ölür bin diriliriz. 8 şehidimiz mi var, o teröristler bilsinler ki bunu en az 800’le ödeyecekler. Şu anda zaten Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te kaçacak delik arıyorlar. O deliklerde bunları bitireceğiz. Kandil’de bitireceğiz, Sincar’da bitireceğiz. Bu milletin huzurunu, refahını yok etmeye bunların gücü yetmeyecektir.

Erdoğan Kızılcahamam'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (65)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haha07 Ekim 2018 22:36

    Sen koseyemi sıkışırsın hic hep kedi gibi dort ayaginin ustune dusersin bi allah dersin hoppp :))

  • COŞKUN 07 Ekim 2018 17:23

    bu sefer damat aldatmış yabancı değil...ver mehteri alttan, üstten dök kaynar suyu...vatandaş alıştı...yanmaz,yanmaz,yanmaz......

  • Adem Baser07 Ekim 2018 12:28

    Ak Parti McKinsey de alip New York tan aday olsun. Hani Amerika kurla savasiyordunuz. Merkezi Amerika olan tum ekonomik datalarinizi Amerikaya verecek bir sirketle hangi yuzle bu halkin boynuna Manda rejimine sokuyorsunuz? Demekki Amerika ile ekonomik savas falan da hikaye, Amerika ile isbirligi var. Allahim biz kimlere oy vermisiz!!!

  • Uğur07 Ekim 2018 10:04

    Ula yine mi herşeyi abd ye tesliö eden chp oldu. Görüyoruz şimdi ne rarım kaldı ne hayvancılık ne fabrika ne köprü herşey yabancının. Sın 16 sene Türklüğün gerileme dönemi oldu.

  • 1Borsacı07 Ekim 2018 03:56

    Gece 24 TV de Sabancı Üniversitesi'nden Prof.Kemal İnan ile Teknolojik İş(lev)sizlik programı vardı. En son Mckinsey raporundan bahsetti. Dünyada 1milyar 600 milyon kişinin işi halihazırdaki teknoloji ile otomasyona sokulabiliyormuş. Rapor internette var. İptalin nedeni bence McKinsey kamuda büyük temizlik yapacaktı, seçimlerden önce iyi olmaz deyip iptal ettiler. Ancak gelişmelerin önünde durmak zor. Özel sektöre Endüstri 4.0 a geç deyip kamuyu istihdam yeri yapmanın anlamı yok. Öte yandan Prof. Kemal İnan bence güzel gelişmelerden bahsetti, vatandaşlık maaşı diye bir şey gelebilir, zaten emeklilikte yaşa takılanlar meclisde. Yani sırf iş olsun diye çalışmaya yakın gelecekde son verilecek tüm dünyada. 40bin fırın yerine 15 bin fırın hatta çok azı aynı ekmeği üretebiliyor ama mevcut fırıncılar işsiz kalmasın diye ekmek 1 lira yerine 1.25 TL. İşsizlik korkusu yüzünden gelişme olmuyor. Her alanda radikal değişiklik tüm dünyada oluyor UBER vs bunun yansıması.

  • dogi7707 Ekim 2018 11:37

    Tamamen seçim yatırımı.

  • mustafa07 Ekim 2018 02:02

    pazartesi dolara bakın siz +20 kuruş yazın

  • İbis07 Ekim 2018 01:35

    Madem firsatcilar yüzünden neden o kadar firma batiyo ?neden ufe- Tüfe farkı bu kadar açık ... O zam yapan adamlar bile zarar yaziyo zararına satıyor ....etmeyin Allah aşkına perişan vaziyettiyiz yarı ac yarı tokum ...

  • Devir kötü06 Ekim 2018 23:37

    Damat kandırıyor seni reis, limonatanin içine iyi bak

  • serkan06 Ekim 2018 23:05

    hani kriz yoktu

  • Bika07 Ekim 2018 09:30

    Mayıs ayı elektrik faturasıyla Eylül ayı faturasını karşılaştırınca % 34 güncelleme görünüyor. Ekim ayı güncellemesini gelecek faturada göreceğiz.

  • Erman 06 Ekim 2018 22:53

    Daha düne kadar bu danışmanlık şirketi ile anlaşmanın doğru olmadığını söyleyenlere vatan haini dediler denediklerini bırakmadılar

  • Bengin06 Ekim 2018 22:38

    Reis damat bey ekonomiyi teorik ve pratik toparlayamam diyor. Ekonomiyi abd li şirkete teslim ediyor. Şirketi kovduğuna göre damat beyi de ne zaman kovacaksın. Son olarak damat bey de sizi kandırdı. Kandırmayan kim kaldı.

  • By Kemal 06 Ekim 2018 21:31

    İstikrarsız yönetim devam ediyoruz ne yazık ki ,iyi polis kötü poliscilik oynamaya devam .iki gün önce damat anlaştık dedi baktılar tepki var bugun Cumhurbaşkanı hayır diyor ,Amerika'ya kafa tutup boykot edelim diyorsunuz sonra Amerika'ya gidip Amerikan iş adamlarına Türkiye'ye yatırım yapın diyeceksiniz ,Almanya ile pkk konusunda kötü olacaksınız sonra bunları unutup Almanya'ya ziyaret edeceksiniz ,hollanda ile seçimlerde kötü olacaksınız boykot edeceğiz sonra Hollanda'ya barışmaya yanaşacaksınız ,noldu bizim aferine gidenler noldu seçimlerden önce kuzey ırak noldu her seçimde verin terör bitecek ekonomi düzelecek lafları ne oldu nerden baksanız tutarsızlık ..kimse ağlayıp sızlamasın aman banane benim dolarım mı var çıkarsa çıksın diyen vatandaş bi markete gir de çoluğuna çocuğuna bez al mama al bak bakalım kime ne girmiş ..(zamanında merkezbankasına karışılmasaydı ekonomiyi biz daha iyi biliriz bilmişliğinden çıksaydılar bu dolar bu kadar olmazdı )

  • Feyya06 Ekim 2018 21:06

    Sayın başkan konturol altına aldık diyorsunuzda aradaki fırsatcılar halen devam ediyorr nasıl olcak iki ay önce aldıgım cihaza tam ikibin tl zam geldi halen devam etmektedir zam olayı kiriz yok diyorsunuz kirizin babası duruyor bee

  • Kenan06 Ekim 2018 20:24

    Mckinsey nereden çıktı. Biz ekonomiyi bilemiyor muyuz acaba, neden anlaşma yapma ihtiyacı duyuldu. İhtiyaç Duyuldu ise eğer neden vazgeçildi deniliyor. Anlaşma yapanlar Başkan Erdoğan dan habersiz mi anlaşma yapma gereği duyuyor. 2 günde çok acayip şeyler döndü sanki. Milletin kafası karışık. Biz ekonomiden anlamıyor muyuz, niye mckinsey gibi yabancı firmaya ihtiyaç duyduk. Birde bu işi yapabilen Türkiye firması yok mu, niye yabancı ya para vermek gibi bir yol seçiyoruz.

  • 1Borsacı06 Ekim 2018 21:13

    Kenan Bey, McKinsey ekonomiyi düzeltmek için değil kamuda tasarruf ve iş yapış şekli için gelecekti. 10 larca ülke ve şirkette danışmanlık yapıyor. Ben yabancılar ile çalıştım, bizim söylediklerimizi kabul etmiyorlar ve ahbab dost ilişkisi oluyor. Mesela bir kadın her ay 3 gün bir rapor ile uğraşıyordu, bunu sistemden çıkaralım dedik, ne olur bu benim en kritik işim beni sonra işden çıkarırlar dedi. Yani yabancı gereksiz kadroları daha acımasız temizler. Kamu kadroları gereksiz pozisyon ile dolu. İnsanlar çalışıp yoruluyor maaşını fazlası ile hak ediyor ama gerçekten o iş o şekilde mi yapılmalı kimse sormuyor. Bir ABD sitesi var tüm federal memurların maaşını listeliyor adamlar bu kadar şeffaflıkta ileri.

  • KILIÇ06 Ekim 2018 20:12

    HERKESİN ELİNDE SON MODEL CEP TLF SON MODEL ARABA VAR ÜLKEDE KRİZ YOK AŞIRI SAVURGANLIK VAR KISMAK LAZIM .

  • alf06 Ekim 2018 22:59

    son model araba kaç kiside var, ne abartiniz bu araba olayini. birileride rant saglayacti sagladi son model araba aldi, simdi o rantcinin arabasi var diye 80 milyon tokmu yatiyor. yoo o arabanin masraflarini vergiler, faturalar ile ödüyor.

  • Selahattin abi06 Ekim 2018 21:27

    Kesinlikle katılıyorum.Önce saray Tasarruf saraydan başlar günlük 1.8 milyon Tl masrafı var ne dersin?

  • mtu06 Ekim 2018 19:28

    hani kriz yoktu...resmen akıl oyunları kim anlaştı mckensy le kiiiimmm pensilvanyadaki penisilin kullananan papaz mı

  • Berber bekri 06 Ekim 2018 19:02

    Mc.kensy le sanki başkası anlaştı

  • Hayri06 Ekim 2018 19:46

    En ön sırada damat var, gülüp alkışlarla tebrik ediyor kayınpederini.

  • Stentli adam06 Ekim 2018 18:29

    Başkanım kriz yok demiştiniz ama.

  • Kerim06 Ekim 2018 18:07

    Cehalettendir

  • Bir Vatandaş06 Ekim 2018 18:00

    Damat ile Bahçelinin düştüğü komik duruma bak. Kurtuluş savaşımız sonrası günler ile bugünleri mukayese etmek zorunda bırakılan Reisimize birileri muhtemelen özel bir kuruluş yerine Uluslar Arası Para Fonuna gitmeleri gerektiği hatırlattı. Özel sektör, her ne kadar kriz olmasa da, bu krizi fırsata dönüştürebilir belki, ama halkımız ne yapar onu bilemiyorum gerçekten.

  • Berat Adali06 Ekim 2018 17:57

    Turkiye de ekonomik krizi cikaran McKinsey kendisidir. Butun Oylarini Akpartiye oy vermis biri olarak Mckinsey ile secimlerden once mi anlastiniz? Kac milyon dolar odediniz? Hakkim Haram olsun. Bir daha oy yok. MCKINSEY ISTANBULDAN ADAY GOSTERIN

  • Ali Aydin 06 Ekim 2018 17:51

    Bunlara bir daha oy verirsem elim kirilsin. Hem Amerika ile ekonomik savastayiz diyeceksin hemde Amerikan denetimine gireceksin. MCKINSEY Istanbul dan aday gosterin yakisir sizin gibi Milli ve Yerlilere.

  • Kayınço06 Ekim 2018 17:15

    Kriz yokmuş.....Keriz çokmuş......

  • By kamil06 Ekim 2018 16:17

    Fakir fukaranın oyuyla krize hoş geldiniz. Zengin daha zengin fakire Suriye yolu....

  • By Kemal 06 Ekim 2018 15:49

    Kimse boşuna ağlamasın burada yazarak ,seçimden önce yırtındık 16 yılda ne oldu diye ..malesef ülkede cahil çok .. şemsiye açıldı beyler çok şükür kötü günler bitti daha kötü günler yakındır

  • Yorum06 Ekim 2018 15:49

    Ekonominin başına güven veren bu işi bilen kendini uluslararası kamuoyunda ispatlamış birini getirmek lazım ama acil çok acil geç kalmadan

  • Yorum06 Ekim 2018 15:59

    Reisi herşey elimde olacak diyor gelen kukla olur sadece güveni yine olmaz

  • Yorum06 Ekim 2018 15:46

    Girilir o batar birileri bayanların malını kapar orta çağ zihniyeti

  • Yorum06 Ekim 2018 15:43

    Para cebinde olan adama fırsat olur tabi fakir fukaraya azap

  • kaktust06 Ekim 2018 15:18

    BERAT ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?Erdoğan'ın bu sözlerinden kısa bir süre önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında ABD'nin uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile anlaştıklarını duyurmuştu. "YORUMLAR CEHALETTEN DEĞİLSE İHANETTENDİR" DEMİŞTİ Kaynak Yeniçağ: Berat Albayrak McKinsey'le ilgili ne demişti?

  • as06 Ekim 2018 15:13

    Evet bu krız fırsat olacak ama kimin için tabiki sizin sayenizde zengin olan yandaşlarınız nede olsa para onlarda batan firmaları ölü fiyatına alırlar peki bizim ğibi parası olmayan vatandaş için bu krız nasıl fırsat olabilir .

  • yalçın06 Ekim 2018 14:28

    hee fırsata çevirmek isteyenleride zabıtaya şikayet ettirip ceza kestirtiyorlar.

  • emekci06 Ekim 2018 14:23

    Dolar pazartesi 6,5'tan açılır

  • dolares06 Ekim 2018 14:23

    Damat ne diyor bu konuda?

  • ordu06 Ekim 2018 14:22

    cahil, cühela...

  • Bika06 Ekim 2018 14:12

    "Ne istediler de vermedik" diyerek AKP iktidarı Türkiye'yi ABD istihbaratının maşası olan FETÖ 'ye teslim etti. Erdoğan'ın arkasında sürekli duran ve ses kaydı yaptığı ortaya çıkan emir subayı bile FETÖ'cü çıktı, CIA'nın bir nefes kadar Erdoğan'ın yanında olduğu da anlaşıldı. Milli Şef engellemese, ikinci dünya savaşına giren Türkiye tek devlet olarak kalamazdı.

  • köfteci06 Ekim 2018 14:03

    bu ruslarla tutunduğundan beri iyicene yaşlandı işler iyi gitmiyor ruslara benzemeye başladı sanki her gün içki içiyor çöktü bu krizde büyük payı var merkeze karışmasaydı dolar 4.50 lerde kalırdı bilmediğin işe karışmayacaksın durum parlak değil sayesinde bu krizi o tetikledi erkene aldı

  • Borsacı06 Ekim 2018 13:40

    Damat topun ağzında. Ya da iyi polis kötü polis. Devlet Bahçeli de ofsaytda kaldı.

  • emekci06 Ekim 2018 13:37

    Reisi takan yok. Damat dolarla sözleşme imzaladı Mckinsey'le. Danışmanlık alacak

  • doğa06 Ekim 2018 13:37

    damat kinseye karşı çıkmak hainliktir demişti sözünü geri alıp milletten özür dilesin

  • oktay ak06 Ekim 2018 13:36

    bizde inanıp borsada beklemeyip dövizde bekleseysik gerçekten fırsat vardı.Evi satıp nakitte olsaydık güzel mevduat getiriside vardı.merkez 3,6 ay önceden bunlara göre hesap yapmış ama vatandaş bilmiyor,kim bilir,tabiki yandaşlar.

  • Cego06 Ekim 2018 13:03

    Bunların hamuru yalan dolan gözümüzün içine bakarak yalan konuşuyor. Allah layığınız neyse onu versin. Birde utanmadan İnönü’ye laf ediyorlar.

  • hoca06 Ekim 2018 13:39

    bunların dini münafıklık, kıblesi takiye.

  • belirsizlik06 Ekim 2018 13:00

    bugün başka bir haberde vardı, pazarcı 70 kuruşa aldığı domatesi 5 - 6 tl den satıyormuş. adam krizi fırsata çevirmiş.

  • Polat06 Ekim 2018 12:55

    Kriz yok öyle mi? O kadar batan şirket neyin nesi. İşsiz kalan onca insan, onca yurttaş neyin alamet. Saray’da badem unuyla beslenirsen kriz yok tabi. Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin

  • .....06 Ekim 2018 15:13

    Un bulamiyorsaniz. Badem unu yiyin badeim kilosu 100 tl artik varin hesaplayin

  • Selahattin abi06 Ekim 2018 12:50

    Evet, bir dönem Türkiye savunmadan tarıma herşeyini Amerika'ya teslim etmiştir. Türkiye bu felaketi tek parti CHP ve milli şefi İnönü döneminde yaşamıştır.Yuhh diyorum artık tarih sizi hiç affetmeyecek bu ülke 70 yıldır sizin gibi sağ ve muhafazakar partiler tarafından yönetildi hala yönetiliyor tarihe bakın kim ABD yanlısı imiş.Hadi diyelim İnönü başlattı ,ondan sonra kim devam ettirdi şu meşhur Marchal yardımları meselesi nedir tarihe iyi bakalım

  • dofi06 Ekim 2018 12:25

    Seçimde oy verirken herkes bunları bir bir hatırlamalı.Daha geçen gün kriz mıriz yok diyordu, şimdi her kriz fırsat diyor.Sen sabır ver yarabbi.Bu kadar pişkinlik pes.

  • Hasan aydın06 Ekim 2018 13:41

    Erdoğan'ın konuşması içinde söylediği "kriz" kavramını ekonomik kriz olarak algılayan idrak artıklarına hitaben, boş yapmayı kesin artık!

  • yalçın06 Ekim 2018 13:16

    ahahahah harbiden yaa kriz yok diyor sonra krizi fırsata çevirin diyor ahahahahahah

  • Musti 06 Ekim 2018 12:12

    Dolar 6.20 ve krizi atlattık diyorlar ? Neyse millet sandıkta cevabı verecektir

  • dogii06 Ekim 2018 12:27

    Emin ol verecek, vermek zorunda yoksa halimiz harap.

  • bir yorum06 Ekim 2018 12:10

    Türkiyede Süleyman Soylunun bildirimiyle 780 civarında terörist varmış.Yani köşe bucak tarama usulü her taşın altına bakarak bunlar bulunup imha edilebilir.Bir de sınıra duvar örmekle yetmiyor.Birde ayını duvarın en az dört metre derinliğe kadar elektrik engel koymak gerekiyor.ne kadar masraf olursa olsun düşmanı engellemek için her tedbiri almak gerekiyor.Bir de bu teröristlere yardım ve yataklık edenler var kesinlikle.Bunlarıda en kısa sürede tespit edip bertaraf edilmelidir.Unutmayın SU UYUR DÜŞMAN ASLA UYUMAZ.Atalarımızın sözlerine kulak verin.

  • Vatandaş 06 Ekim 2018 12:08

    Benim anlamadığım önce kriz var fırsata çevireceksin deyip fırsatçılara da açık kapı bırakıyorsunuz. Sonra da kriz yok manipülasyon var diyorsunuz.

  • ilker06 Ekim 2018 11:57

    yaa arkadaş böyle bir tiyatro böyle bir danışıklı dövüş görmedim vallahi billahi

  • misafir06 Ekim 2018 12:03

    damattan gelen ortaya mükemmel kafa. hep aynı terane

  • İhlas finans a kayyum06 Ekim 2018 11:45

    Ağam bizimle eğlenir

  • Soyguncu06 Ekim 2018 11:26

    Tabi canım getirmez mi bak ben mesela çöplerden kıyafet bulmayı bile öğrendim sen sarayda yedi sülalem ile rahat yaşa yeter...

  • Pembe hayaller06 Ekim 2018 11:13

    Ya götürdükleri. Iflaslar işsizlik sefalet onlar ne olacak