E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBank Asya'nın gayrimenkulleri satılıyor---

Bank Asya'nın gayrimenkulleri satılıyor

Bank Asya'nın gayrimenkulleri satılıyor
12 Şubat 2018 - 12:51 borsagundem.com

Bank Asya'nın elinde bulunan gayrimenkulleri TMSF satmaya başladı

Tasfiye halindeki Bank Asya’nın sahip olduğu gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Satışı istenen gayrimenkuller arasında Bebek’te bulunan boğaz manzaralı lüks bir villa da bulunuyor. Anılan villa için belirlenen bedel ise 25 milyon 500 bin TL.

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen, geçen yıl da İstanbul Ticaret Mahkemesi’nin iflasına karar verdiği Bank Asya’nın gayrimenkulleri satışa çıkarıldı. Söz konusu satışları, oluşan iflas idaresi yapıyor. Bankaya ait varlıklar oluşturulan site ile tanıtılıyor. Belirlenen varlıklar arasında Beşiktaş Bebek’te bulunan lüks bir villa da bulunuyor.

Boğaz manzaralı villa için belirlenen bedel 25 milyon 500 bin TL. Satışa konu taşınmazı almak isteyenlerin 20 Şubat’a kadar tekliflerini sunmaları gerekir. Tekliflerin dikkate alınması için 750 bin lira tutarında nakit teminatın da belirlenen hesaba yatırılması gerekir.

İhale 21 Şubat günü iflas idaresi tarafından yapılacak. Sitede, batık Bank Asya’nın satışa konulan Türkiye genelindeki gayrimenkullerin sayısının 550’ye yakın olduğu anlaşıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.13 Şubat 2018 04:37

    Satılan gayrı menkullerin paraları borsadan hisse alan yatırımcılara ödenip ellerindeki hisseler en azından nominal değerden satın alınarak mağduriyetleri kısmen de olsa önlenmelidir

  • ALİ12 Şubat 2018 20:37

    Zor durumdayım tedavimi olamyorum tüm birkimim bu hisesde aylık 1280 tl maaşım çocuklarım küstü konuşmuyor eşim itip kalkıyor evde tam bir cehennem azabı kurtar yarabbbb...

  • SsS12 Şubat 2018 18:44

    Aradan 1,5 yıl geçti hani hisse senedine yatırım yapan yatırımcıların paraları....size inandık.eyyy canikli...bizi can evimizden vurdun canikli..siz büyüklerinize inanmayın,biz yalancıyız mı demek istiyorsunuz.aldatıldık....

  • hasan12 Şubat 2018 14:29

    hissesenedi alanların hisselerinin karşılıgı nezaman ödenecek tmsfnin elindeyken hisse aldım suçum devlete inanmakmı

  • SsS12 Şubat 2018 18:42

    Şu yoruma katılmıyorum diyen zatı muhterm neyine katılmıyorsun.olayları biliyor musun..be vicdansız...

  • ERŞAN /12 Şubat 2018 13:08

    satılsın hisse senelerini sattılar küçük yaırımçiya ödensin paralar 20 ay oldu