Ana SayfaKulisÜzeyir Doğan hangi hisseleri önerdi---

Üzeyir Doğan hangi hisseleri önerdi

1 / 8
Üzeyir Doğan hangi hisseleri önerdi
19 Ocak 2015 - 08:49 www.borsagundem.com

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Gedik Yatırım’ın geçtiğimiz hafta “2015 Yılına Bakış Strateji Raporu”nu açıkladığı basın toplantısı sonrasında, yeni Araştırma Müdürü Üzeyir Doğan Borsa Gündem’e özel açıklamalarda bulundu.

Marbaş’tan ‘iç transfer’le Gedik Yatırım’da hayati önemdeki birimin başına geçen sektörün usta isimlerinden Üzeyir Doğan, endeks, kur ve altınla ilgili öngörülerini, sermaye piyasalarında devrim yaratan TEFAS’la ilgili görüşlerini Borsagundem.com’la paylaştı.

Söze endeksle başlayan Doğan, “Endekste hedef değerimiz 93.500 ama piyasa o anki coşkuyla bunu 100 bine kadar da taşıyabilir” dedikten sonra espriyi patlattı: “99 olunca 100 olur düz olur”.

Dolar beklentisini, “Yıl ortalamasının 2.35 civarında oluşmasını bekliyoruz. Ama yıl sonu 2.45-2.50 olası rakamlar olabilir” sözleriyle ifade eden Üzeyir Doğan’a göre 1100-115o dolar altındaki fiyatlar, ons bazında altın almak için çok ideal.

Üzeyir Doğan, TEFAS’la ok önemli bir yol kat edildiğini düşündüğü belirterek fon rekabetlerinin kızışacağını söyledi. Yatırımcılar için sürpriz bir sepet hazırlayan Doğan, bomba gibi 7 hisse de önerdi. 

İşte Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı ve Araştırma Müdürü Üzeyir Doğan’ın Borsagundem.com’un sorularına verdiği o yanıtlar…

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)