E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMurat Ülker’e ‘helal’ mönü---

Murat Ülker’e ‘helal’ mönü

Murat Ülker’e ‘helal’ mönü
29 Ekim 2014 - 15:33 borsagundem.com

Murat Ülker, Japon ortağının merkezini gezerken, yeni ürünün mönüsüyle ağırlandı

Japonya’nın başkenti Tokyo’da iş ziyaretinde bulunan Ülker markasının sahibi Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker hoş bir sürprizle karşılaştı. Ülker’in Türkiye’de Makarneks markasında birlikte çalıştığı Japon ortağı NİSSİN’İN Ar-Ge merkezini gezen Murat ve Ali Ülker’e verilen yemekte helal ürünler seçildi ve mönüye de  Helal Adjusted –Helal olarak düzenlenmiş- ibaresi konuldu. Global mamül tanıtım kartında helal ürünler özellikle belirtildi. Ülker onay verirse ürünler bundan sonra “helal” ürün bileşimleriyle üretilerek piyasaya verilecek. Murat Ülker, Japon ortaklarının jestini “Bugün de aç kalmadık şükür. Yeni ürün mamüllerini bize özel hazırlamışlar” mesajıyla duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krdmrci29 Ekim 2014 18:45

    Makina takımda rüçhanları 0,01 kuruştan topladılar.Helal olsun.

  • fonfk29 Ekim 2014 17:22

    170 Tl den toplanılmak istenilen Fonfk da batan ky parası helal menü kapsamına girer mi?.

  • hacı29 Ekim 2014 16:41

    murat ülker için söylemiyorum ama sanki çok helal miyiz cidden? nema, rant, hırsızlık, rüşvet, yolsuzluk, torpil mi daha haram yoksa domuz eti mi? helal gıda derken ne denilmeye çalışılıyor anlayamıyorum, bu kapitalist dünyada helal var mı?

  • ayşe29 Ekim 2014 16:23

    ky'lardan topladıklarıyla paralarına para kattılar. onlar helal mi?