E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsada sürpriz transfer ---

Borsada sürpriz transfer

Borsada sürpriz transfer
24 Temmuz 2014 - 12:19 borsagundem.com

Tacirler Yatırım Pazarlama ve Satış Müdürü Mert Yılmaz artık Turkish Yatırım’da…

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL

Borsa ve yatırım dünyasının genç ve tecrübeli isimlerinden Mert Yılmaz, yaz sezonunun transfer sürprizini patlattı. Tacirler Yatırım Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevinden ayrılan Yılmaz, Turkish  Yatırım’da Yurtiçi Piyasalar Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi. 16 yıldır çalıştığı sektörde bilgisi ve enerjisiyle dikkat çeken Mert Yılmaz Turkish Yatırım’daki yeni görevine başladı. Borsagundem.com olarak Mert Yılmaz’a başarılar dileriz.
 
MERT YILMAZ KİMDİR?

Tacirler Yatırım, Marbaş, Oyak Yatırm ve  Gedik Yatırım’da, Araştırma Uzmanı, Araştırma Bölümü Müdür Yardımcısı, Yurtiçi Pazarlama ve Satış Müdürü, Pazarlama ve Satış Müdürü görevlerinde bulunan Mert Yılmaz, Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisans Belgesi ile VOB Üye Temsilciliği Belgesi’ne sahip. Şirketin pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, hedeflerin seçilmesi, uygulanması, yatırımcı kampanyalarının, günlük ve aylık bültenlerin hazırlanması ve şubeler arası koordinasyon konusunda uzman olan Yılmaz, Mimar Sinan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü mezunu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet çamoğlu01 Ağustos 2014 21:48

    hayırlı olsun hocam iyi çalışmalar dilerim ...

  • ismail 24 Temmuz 2014 18:56

    mert bey sizi ve sizleri dinlegim için bin pişmanım tam ban 225 tl mal oldu hani endesk yükselmezdi bbugun halkbank 17 tl biliyorsundur egerli nekader onu biliyon mahserde yakanı yapısacam