SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıYATAYDA GİDİP GELİYOR-
SORU : Yünsa hissesindeki düşüş durdu denebilir mi? Yoksa tekrar yönü aşağıya çevrilir mi? Çıkarsa ne kadar yükselebilir? Gönderen : Cem 16.11.2021, 17:49

Yünsa 2021 yılında yatayda dalgalı bir seyir izledi. Arada taşmalarda bulunsa da bu süreçte aşağıda 10 lira ile yukarıda 17 lira arasında gidip geldi. Son olarak geçtiğimiz ekim ayında 18,50 TL’ye kadar çıktı. Ardından tekrar yönünü aşağı çevirdi. Şimdilerde de 12,00 TL’den işlem görüyor. Düşüş esnasında 10,96 TL’ye kadar gerileyen hisse, burada güçlenen alımlarla birlikte destek buldu. Alımların devamı halinde yukarı yönün gündemde kalması mümkün olabilecek. Ancak ilginin güçlenebilmesi firmanın kârlı bir yapıya kavuşabilmesi ile yakından alakalı olduğu unutulmamalı. Şirketin son açıkladığı 2021 dokuz aylık bilançosundaysa zarar etti. Oluşan zararda firmanın gelirlerinin azalması belirleyici oldu. Geçmiş yıl mali tabloları takip edildiğindeyse düzensiz bir kârlılık yapısına sahip olduğu gözlenmekte. Dalgalanan bir kârlılığa sahip olan firmanın geçtiğimiz yıl artan bir performansı oldu. Geçmiş rutinin devamı halinde bu yıl kârlılıkta daha düşen bir eğişim gündeme gelecektir. Böylesi bir durumda ise satıcıların piyasada daha aktif olması söz konusu olabileceği göz ardı edilmemeli.

BU HİSSE İLE İLGİLİ DİĞER SORULAR (5)

YUNSA YUNSA

Alış0,00

Satış90,60

Gün İçi En Düşük86,25

Gün İçi En Yüksek90,60

PD/DD1,04

FK4,85

Fiyat90,60

Değişim9,95%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI