SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıUZUN VADEDE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR-
SORU : Goody kısa,orta ve uzun vadeli alım için uygun mu? Değerlendirme yapabilir misiniz? Gönderen : Hakan24.11.2021, 17:58

Bir hisseyle ilgili yapılacak değerlendirme ya da beklentisi, hedeflenen süreye göre farklılaşabilecektir. Kısa zaman aralığında değer kaybedebilecek bir hisse, uzun vadede prim yapma potansiyelini koruyabilmektedir. Bu anlamıyla yatırımcının hangi perspektifle hareket ettiği önem taşımaktadır. Aksi taktirde hayal kırıklığı gündeme gelecektir. Yatırımcıların uzun vadeli hedeflerle hareket edilmesi riski düşürmesi açısından önemlidir. Good Year uzun vadede yükselen bir ivmeye sahip. Hissenin çok yükseldiği dönemlerde gelen kâr satışları ile düzeltmeler yaşanırken bir süre sonra tekrar alıcılar ağırlık bulmakta ve yukarı çıkışı desteklemekte. Son olarak Şubat 2021’de düzeltilmiş verilerle en yüksek 10,25 TL’ye kadar çıkan hisse, kâr satışları sonrasında nisan ayında 6,18 TL’ye kadar indi. Son günlerde yine alıcıların daha aktif bir pozisyon aldığı görülürken son işlem günü olan 24 Kasım 2021 günü kapanışını 9,18 TL’den gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl kârı düşen firmanın açıklanan 2021 dokuz aylık bilançosundaysa kârında yüzde 139,59 oranında artış söz konusu. Veriler yıl sonunda da kârındaki artışın korunacağını gösteriyor. Bu durum alıcıların hisseye yönelik ilgisinin uzun vadede sürmesine imkan verebilecektir.

GOOD-YEAR GOODY

Alış0,00

Satış21,36

Gün İçi En Düşük21,32

Gün İçi En Yüksek21,56

PD/DD1,94

FK0,00

Fiyat21,36

Değişim0,56%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI