SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıKÂRDA BÜYÜME DEVAM EDİYOR-
SORU : Torunlar GMYO’nun Pd si çok düşük kalmış. Sebebini öğrenebilir miyim? Gönderen : Hüseyin Karaoğlan27.10.2022, 17:10

Son günlerde gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörüne ilgide gözle görülür bir artış yaşanmakta. İlgi gayrimenkul yatırım ortaklıkları hisselerine olumlu yönde yansırken genel olarak hisselerin fiyatını yukarı çekiyor. Sektör hisselerinde gerçekleşen genel harekete bağlı olarak kimi daha güçlü çıkış sergilerken kimisi de daha düşük bir seviyede hareket edebilmekte. Torunlar GMYO hissesi ise ilgiden olumlu yönde etkileniyor. Bununla birlikte hissedeki çıkışın yeni olmadığını hatırlatmakta yarar var. Hisse, Temmuz 2021’de en düşük 2,85 TL’ye kadar gerilerken sonrasında yükselen bir trend içinde günümüze kadar geldi. Hissede özellikle son bir ayda artan ivmeyle çıkış yaşanırken 27 Ekim 2022 günü kapanışını 11,78 TL’den gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl ciddi bir kâr artışı gerçekleştiren firma, açıkladığı 2022 altı aylık mali tablolarında da kârlı yapısını artırarak sürdürdü. Yüksek kârlılığın gelirlerdeki artıştan kaynaklanması, ilerisi için şirketin büyüme ivmesinin devamına uygun bir zemin sağlıyor.

TORUNLAR GMYO TRGYO

Alış0,00

Satış45,00

Gün İçi En Düşük44,92

Gün İçi En Yüksek46,22

PD/DD1,26

FK2,28

Fiyat45,00

Değişim-2,39%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI