E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYoğun bakımdaki hasta sayısı ilk kez azaldı---

Yoğun bakımdaki hasta sayısı ilk kez azaldı

Yoğun bakımdaki hasta sayısı ilk kez azaldı
12 Nisan 2020 - 11:53 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı paylaşımda Türkiye'deki korona virüs salgınıyla ilgili güzel haberi verdi ve yoğun bakım hasta sayısının ilk kez azaldığını belirtti.

Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, korona virüs (Kovid-19) hastalarının tedavi tablosunda yeni bir gelişme olduğunu bildirdi. Bakan Koca açıklamasında, şunları kaydetti:

"Korona virüs hastalarının tedavi tablosunda bugün yeni bir gelişme var. Türkiye ölçeğinde yoğun bakım toplam hasta sayımız İLK KEZ azaldı. 6 üniversitemizden bilim insanlarımız aynı kanıda: Bu izlenen tedaviyle, tedbirlerin sonucudur. Tedbirlerle alacağımız sonuç nettir.

Türkiye'de son 24 saatte 95 kişi hayatını kaybetti

Bakan Koca açıklamasında, "81 ilimizin İl Sağlık Müdürleriyle, Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimizin de katıldığı bir telekonferans görüşmesi yaptık. Mevcut ve ortaya çıkabilecek ihtiyaçları ele aldık. Bilim Kurulumuzun, Üniversite Rektörlerimizin tedavideki tecrübe ve tavsiyelerini paylaştık." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)