E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım: Direndik, başaramadılar---

Yıldırım: Direndik, başaramadılar

Yıldırım: Direndik, başaramadılar
05 Haziran 2021 - 09:29 borsagundem.com

3 Temmuz sürecinde hapis yatan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım mahkemenin kararını değerlendirdi

3 Temmuz döneminde cezaevine giren F.Bahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, şike kumpası davasının ardından yaptığı açıklamada tarihi bir karar alındığını söyledi. Yıldırım FETÖ’nün F.Bahçe’ye ve kendilerine değil bu ülkeye, Cumhuriyet’e de savaş açtığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

İLK BİZ VERDİK
Şikede kumpas davasının açılmasını sağlayan ve ilk dilekçeyi veren Aziz Yıldırım ile yürekli 108 kişidir. Bu davanın açılmasını sağlayan yürekli emniyet mensuplarına, bu davayı açan savcıya ve karar veren mahkeme heyetine teşekkür ediyorum.

BU HAİNLER BAŞLATTI
Kumpası kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır. Çünkü bu vatan hainlerinin aldığı cezaları Türk milleti vermiştir. Ergenekon, Balyoz, OdaTV, Cübbeli Ahmet, casusluk kumpaslarını başlatan bu cezaları alanlar!

İŞBİRLİKÇİLER ARAŞTIRILMALI
Kumpasın bir de medya ayağı var. Bizim savcılıkta bekleyen suç duyurularımız var! O dönem FETÖ’yle işbirliği yapan medyanın da soruşturulması gerekiyor. Davaların açılması şart. Bu karar, vatanımız için, Cumhuriyetimiz için de moral verici bir karardır!

100 KATI YAŞANACAKTI
3 Temmuz 2011’den sonra kulüp ve taraftar ayağa kalktı, direnişe geçti. Ben içerideyken duyuyordum, işadamlarını, sanatçıları alacaklardı ve dalga dalga geleceklerdi. Yapamadılar. Çünkü biz dik durduk. Yoksa 100 katı daha fazla olay yaşanacaktı.”

Şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011’de gözaltına alındı. 365 gün sonra, 2 Temmuz 2012’de tahliye edildi.

Fenerbahçe'de 'Aziz Yıldırım' sürprizi!

Aziz Yıldırım yeniden başkan adayı olacak mı?

Aziz Yıldırım için beraat kararı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hamdi06 Haziran 2021 09:56

    Yorumlardan belli ki fetö artıkları çok kalabalık, olsun varsın hepsiyle başedilir.

  • Kml07 Haziran 2021 19:22

    Konu 2011 yılında yaşananlar ise , Trabzonun şampiyonluğunu iade edin. Kendinizi bir mağdur gibi göstermeyi bırakın. Üstelik UEFA o yıl bu yaşananlara istinaden sizi avrupa müsabakalarından men etti. Birde lige olay of getirildi. Ezeli rakibiniz sahamızda şampiyon oldu , stadın elektiriğini kestiler. Bırakın mağdur olduk demeyi, aynaya bakıp bir özeleştiri yapın.

  • Bahadır06 Haziran 2021 08:09

    Kendi hatalarını , yanlışlarını ,rakiplerine hiç saygı duymayarak , başarıya giden her yol mübahtır zihniyetin deki birisi fetö mağduriyeti yapıyor. Sen rakip takım başkanına saldırmadın mı? Seni kimler korudu veya bu çirkeflikleri kime güvenerek yaptın? 600milyon euro borç bırakıp gittin .Hala konuşuyor.

  • reis06 Haziran 2021 02:51

    şike durma göre değişir eğer bir şekilde güç yakaladıysan şike vardır ..yoksa yoktur.alayınız yamuksunuz alayınız..

  • oktay doğaner05 Haziran 2021 22:49

    uyanığa bak sen demedin mi şike yaptıysam kendim için yapmadım Fenerbahçe için yaptım diye  ortada kumpas var doğru ama senin rezil bi şekilde yapıp kendi ağzınla itiraf ettiğin şikeyi ortaya kumpasla çıkaran senin gibi hem suçlu hem yüzsüz olan fetö pislikleri özetle şike net şekilde yapılıp net şekilde ortaya çıkarılmış

  • atakan05 Haziran 2021 15:48

    Yapma aziz zekeriya öz  ile kim kağıt oynamış.. kim hali sahada  futbol oynamış. mehmet berk i kim fb ye üye kaydetmiş. Yoksa  kandırıldınız mı.

  • Dopra05 Haziran 2021 13:43

    Yaşa büyük başkan.

  • Altümsek05 Haziran 2021 11:35

    Helal sana büyük Başkan

  • Gerçekler05 Haziran 2021 11:30

    Diğer klüpler gibi FB minde yönetimi ele gecirip muktedir politikacıların hizmetine sunmak için cemaat herseyi yaptı! cemaat medya hep camide içki, turbanlı bacının çoçuk arabadısına işeme gibi iftşralar atıp durdukar” Subaylara iftşralar yaptılar. Bütğn herseyi ele gecşrdiler. Muktefirlere hşzmet hareketi yapıp durdular. Sonra paylaşım kavgası çıktı üstün gelen cici yenilen öcü oldu! Açılımda kontra operasyonlar yaptılar.engellediler. Be ğeşi sıra icraalara başladılar. Bugun cemaatçi bason yayıncılar yurtdışı yatınlarından sürekli demokrasi insan hakları şu bu edebiyatı yapıp duruyorlar.