E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de 'Aziz Yıldırım' sürprizi!---

Fenerbahçe'de 'Aziz Yıldırım' sürprizi!

Fenerbahçe'de 'Aziz Yıldırım' sürprizi!
27 Mayıs 2021 - 12:03 borsagundem.com

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurul toplantısında eski başkan Aziz Yıldırım da gelecek ve bir konuşma yapacak.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkanı Ali Koç’un buluşarak kırgınlıkların sona ermesini talep etmişti. Aziz Yıldırım ile Ali Koç ne zaman bir araya gelecek? 

VEFA KÜÇÜK'TEN ÇAĞRI

3 Haziran 2018’de yapılan seçimi Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’a karşı 16 bin 92 oy alarak kazanmıştı. Seçim sürecinde ve seçimin gerçekleştirildiği kongrede ikili arasında gerginlikler yaşanmış ve yaşanan gerginlikler sonucunda Koç ile Yıldırım’ın arası açılmıştı.

3 YIL ARADAN SONRA YAN YANA GELECEKLER

Eski başkan Aziz Yıldırım, seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez başkanlık seçimine gelecek. Yıldırım ile Ali Koç böylelikle 3 yıl aradan sonra yan yana gelmiş olacak.

AZİZ YILDIRIM DA KONUŞACAK

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurul toplantısının ilkinin 5-6 Haziran, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise ikincisinin 12-13 Haziran'da yapılacağı açıklanmıştı. Seçimde eski başkan Aziz Yıldırım bir konuşma da yapacak.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben 6 yıl başkanımızla görev aldım. Beraber mücadele ettik. Güzel de günlerimiz oldu mutsuz da günlerimiz oldu. Aziz Yıldırım ile omuz omuza mücadele verdik. Kendisinin kulübümüz ve Türk sporu adına yaptıklarına en yakın tanıklarından biriyim. Geçmiş seçim ve ondan sonraki bizim dönemimizde yaşanan olaylardan dolayı anlaşmazlıklar olabilir. İnsanlık hali son derece doğal. Biz her türlü diyaloğa açığız. Bizim dönemimizde başkanımız Aziz Yıldırım'a saygıda kusur etmemek içinde her türlü hassasiyet gösterilmiştir. Burada hiçbir şekilde bir yanlışımız olmadığına inanıyorum."

Ali Koç'tan Diyanet'e mektup: Kırgınım

 

Aziz Yıldırım yeniden başkan adayı olacak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mokoko28 Mayıs 2021 20:19

    Lan salak fenerin şampiyonluklarına baksana hepsi bülent uygun mecnun odyakmaz,aziz yıldırım şikesiyle olmuş şampiyonluklar,galatasaraya ne böyle şikeci baskan lazım nede sikeci futbolcu,adam 3 yil şikeden ceza yattı,sonrada suçu fetoya attılar,simdi size soruyorum aziz yıldırımın yerine bu şikeyi gariban biri yapsaydı içerden çı ka bi lir miy di nokta......

  • Galatasaraylı27 Mayıs 2021 20:15

    Aziz Yıldırım Galatasaray a başkan olsaydı, şampiyonlar ligi kupasını da kazandırdık. Rakip takım başkanı olabilir ama liderliği kesinlikle yadsınamaz.

  • mustafa dalgıç27 Mayıs 2021 15:31

    azız yıldırım baskan olsun fb sampıyondur

  • Genç kanarya28 Mayıs 2021 14:19

    Aziz başkan fb şampiyon ali koç kaldıkça 2 yıl daha şampiyonluk bize 2021 2022 bjk 2022 2023 gs 2023 2024 fb şampiyon