E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni iddia: İnce yeni partiyle ilgili yakın çevresine konuşmuş---

Yeni iddia: İnce yeni partiyle ilgili yakın çevresine konuşmuş

Yeni iddia: İnce yeni partiyle ilgili yakın çevresine konuşmuş
03 Ağustos 2020 - 10:36 borsagundem.com

İnce’nin yeni partiyle ilgili yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde, “Yeni bir Cumhuriyetçi toparlanma şart. Türkiye bu gidişe mahkum değil. 4-5 aylık bir süreçte birinci parti olacak bir hareket yaratılabilir" dediği öne sürüldü

Muharrem İnce’nin Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü. İddianın ardından bir süre sessiz kalan Muharrem İnce, dün Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı.

İnce açıklamasında, “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesinden Mahmut Lıcalı’nın aktardığı habere göre ise, Muharrem İnce'nin yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerde konuyu gündeme getirdiği iddia edildi.

“CUMHURİYETÇİ BİR TOPARLANMA ŞART”

Habere göre bu görüşmelerde İnce, “Türkiye iyi yönetilmiyor. Memnun değilim. İktidar kötü ama muhalefetten de memnum değilim. CHP de iyi yönetilmiyor. CHP'nin bugünkü durumu iktidara meşruymuş havası veriyor. Yeni bir Cumhuriyetçi toparlanma şart. Türkiye parlamenter sistemde olmadığı için çıkacak yeni bir hareket bölen bir hareket olmaz” ifadelerini kullandı.

“KABUL EDİLEMEZ…”

Görüşmede ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması durumunda ikinci çıkacak kişiyi kim olsa destekleyeceğini söyleyen İnce'nin, “Türkiye bu gidişe mahkum değil. 4-5 aylık bir süreçte birinci parti olacak bir hareket yaratılabilir. AKP iktidarının önceki yıllarda ülkeye verdiği zararlardan sorumlu olanların yeniden umut haline getirilmesi kabul edilemez” dediği öne sürüldü.

Yeni parti iddialarına Muharrem İnce'den yanıt

İnce, 15 Eylül'de parti kurduğunu açıklayacak iddiası

Muharrem İnce parti mi kuruyor?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (45)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demircan KIZILCANLAR03 Ağustos 2020 23:47

    bunların hepsi  senaryoları abd yazılan bunlar tarafından oynanan oyunlar.dikkatleri baş yerlere çevirmek gündemi değiştirmek.dikkatleri basiretsiz bir part haline gelen chp üzerine çevirmek için  yapılan hareketler olduğunu düşünmekteyim.50 senedir bir katkısı olmayan bu şahsın partisine başka bir şeyler verebileceğini hiç tahmin etmiyorum.keşke chp parçalan sa ülke için daha hayırlı olur.

  • $$$ EURO $$$03 Ağustos 2020 23:08

    bunlar chp bitirdiler.ne proje nede vizyon üretebilen kabiliyetleri yoktur.ancak en güzel işler her şeye muhalefet olmaları.hep yıkmak, çökertmek, taş üzerine konan taşları bir bir devirmek.zaten olsalar idi  çoktan iktidar olurlar idi.bugün istanbul da evlerde çamurlu suları içiyoruz.

  • $$$ EURO $$$03 Ağustos 2020 22:58

    bunun her tarafı chp li olsa ne olacak cürüm kadar bulunduğu yeri değil chp kökten yakar.

  • He he04 Ağustos 2020 06:22

    Ne kadar memleket sevdalısı olduğunun rumuzundan belli bir tarafın kefere Abd parası diğer yanın seni 50 senedir kapıda bekleyen avrupanın çakma şarlo seni başka yerde otlan.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ03 Ağustos 2020 22:56

    bunun chp ye 50 sene hiç bir katkısı olmamış şimdi mi olacak.güldürmeyin beni.eğer bunlarda en ufak onur kırıntısı olsa iki seçim sonrası başaramayan tüm milletvekilleri istifa eder.bunlar hepsi laf çambazı ama bizim millete hak nasıl yönetilmek isteniyorlar ise öyle kimseri başa getiriyorlar.daha sonra kimse ağlamasın veya sisteme sebep bulmasınlar.asıl bozuk olan proje ve  vizyon sahibi olmayanları seçememek.bunları işi güçleri bir şey yapmak değil kendi rantlarını kendi krallıklarını sürdürmek.yoksa ülke batmış yitmiş hiç önemli değil.hepsi milyon dolarlık servete sahip kimselerdir.

  • Aks1505 Ağustos 2020 18:13

    Uzun süredir chp li olupta chp ye katkısı olan kim varki.

  • Melisa03 Ağustos 2020 21:58

    Turk halki.. ahmak degildit..su akilsizlara oy vermek akilsizliktir.sos demokraatim.ama bir projesi olmayan bir partiye neden oy verdim.CHP yde ATATURKLE iliskilendirenlere sasiyorum..o cok caliskan bir devlet ADAMI imis.

  • Vb03 Ağustos 2020 19:39

    Öne sürüldü, iddia edildi, duyum alındı derken adamı linç ettiler, kariyeri sıfırlandı, düne kadar onu CB na layık görenler bugün hain diyorlar...

  • Katekulli03 Ağustos 2020 19:00

    Muhalefet çok organize. İktidarı indirmeye niyetli. Halk da öyle. İnceye oy vermez. Mevzu a,b, c partisi değil. Ekonomi ?

  • Veli03 Ağustos 2020 19:36

    Yapma yav..tuh.. ekonominin bozuk oldugunu gosteren bir adet .veri soylesene.ahmaklara algi oparasyonu yapiyorlar sende dusuyon oltaya.

  • ALPTUĞ03 Ağustos 2020 18:12

    Bu dışardan TÜRKİYEYİ  idare etmek isteyenlerin , birilerine  hadi yürü kulum  işine devam et ben istemedikce seni kimse koltuğundan indiremez bu düzen böyle yürümeli diyenlerin tangosu.

  • Olcay03 Ağustos 2020 16:02

    Artik CHP resmen HDP ortakligina oturabilir digerleri..ayrilir..tabi o zaman da boyunun olcusunu alacaktir..gizli saki.. olmaz bu malum ilanidir.bizde safimizi belirleyelim.

  • Mucise Reis ;)03 Ağustos 2020 15:58

    Waw... Hain. nankör, ne istedinde vermedi CHp ? , Yemek yediğin kapa neler yaptın ?. Nankör, Teröristlerle iş birliğimi yapacan ? yahu bu adam CHP li deil mi ? bende AKp den ayrıldı sandım. Boşuna yazmışım onca hakareti adama...yazıyı... : ) Gel Ey ince gel CHp partine geri dön :D 

  • &&&& ^^^^ &&&&03 Ağustos 2020 15:51

    bana göre çok çok önemsiz bir haber.yeni bir oyun tezgahlıyıp kemal in yerini sağlamlaştırma haberleri bunlar.

  • Vb03 Ağustos 2020 19:40

    Aynen, tüm alternatifleri itibarsızlaştırıyorlar

  • Hakan.03 Ağustos 2020 19:07

    Ses getirir..cunku k.k.politikasindan rahatsiz olan cok.goruruz.

  • Gercek03 Ağustos 2020 15:05

    Buda bir eecime girdi tepki oylarını aldı kendşni çok ulu biri sanmaya başladı! Bütün ğolitik yoplantılarda sorulara konulara verdiği cevaplar ortada! Fazka bir sey değil

  • ZEYREK ZEMHERİ03 Ağustos 2020 14:40

    bunlar abd nin bir oyunu  olup, mevcut partinin başkanının hiç  bir şey yapayacağını bildikleri için ve chp nin de kendilerinin sözünden çıkmayacakları  ve kendilerine bağlayacaklarını düşündükleri için yeni oyunlar deneniyor.

  • TAMİZ KARTALGÖZ03 Ağustos 2020 14:38

    chp uçuruma gitti ve uçtu şimdiye kadar akılları nere idi.yenimi farkına vardılar.ben destekliyorum.

  • EKRİST03 Ağustos 2020 14:37

    mevcut başkan chp yi  hizipleştirip bir alevi partisi yaptı. bir de kürt açılımı diye ülkeyi bölme sıkıntısına getircek ki.iktidara gelse  dahi TSK nın bu partiye izin vereceğini hiç zannetmiyorum.

  • Candan kor03 Ağustos 2020 18:58

    Size olunca darbe onlara olunca tsk izin vermez. Vay demokrasiye bak

  • Alp03 Ağustos 2020 15:45

    Ahbe...kardes bizi yakan bu degilmi.kisiligimiz yok oldu.

  • Gur03 Ağustos 2020 14:25

    Bu ANGUTLARDA beyin yok..IST.MERSIN.ADANAANTALYA BELDIYELERINI..HDP ORTAKLI KAZANDIRDI..IZMIR..TAMA..KISMEN ANKARA BILE...EEE.BU HDP ORTALIGININ..BIR PATLAMASI..OLACAKTIR..YOKSA CHP nin oyu Turkiye genelinde yuzde 19 gecmez..ortaklarla alinan oy 35 hepsi by..

  • MUSTAFA ALİ KINDIROĞLU03 Ağustos 2020 14:06

    BENİM DÜŞÜNCEM İTTİFAKLAR ŞU ŞEKİLDE OLACAKTIR.CHP+HDP...  .İNCE+İYİ PARTİ+SADET+GELECEK+DEVA...    .AKP+MHP ŞEKLİNDE 

  • Burhan.03 Ağustos 2020 14:32

    Tesbit dogru millet KARPUZ gibi bolunur.

  • Recep03 Ağustos 2020 13:48

    SImdi HAlk TV FOKX TV islem zamani.INCE gardlarini fena dusurdu..suratlar.asik.sonuc yalanla dolanla hic bir sey olmaz..CHP ice karisikti..bastiriliyordu..HDP be Kaftancioglu rahatsizli..su yuzune burdi.. belliydi boyle gitmeyecegi.

  • Faik03 Ağustos 2020 13:31

    Benim gorusum beyler ..INCE basarili olcaktir..cunku.. cevremdeki CHP tabaninda cok rahatsizlik var..Bilhassa bu HDP otakligi ve ATATURK taraftarlarinin partide dislanmasi..Memlekete HHAYIRLI olsun diyelim.

  • Bahri03 Ağustos 2020 12:57

    Zaten ATATURKCULERINSon sansi onlarda anladilar mevcut CHP nin ataturkle bir ilgisinin olmadigini.ist.il.baskanina south dahi gecmeyen..meshepci..hdp baglantili CHP maalesef marginal bir parti OLARAK gider..yanliz Ataturkun mirasina..sahip cikma yerine bide hakaret ettiler..INCEYE hayirli olsun kesinlikle badarili olacaktir..cunku ANADOLU..EGE AKDENIZ. TRAKYA..COK.rahatsiz.mevcut CHP den..bide IST IL BASKANINDAN.

  • : )03 Ağustos 2020 12:34

    Nasıl olsa chp oyları belli yüzde 25 - 30 oluyor. İncede Atatürk+Müslüman+ Sağ parti ve milli yetçi özellikleri ile AKP ninoylarını alacak gibi. CHP içinde bilinçli ve isteğe göre yapılan bir ayrışma söz konusu oluyor. CHP bilerek, diğer kesimlerin gönlünü toplamak için gizlice sayın İNCE yi görevlendirmiş durumda. Oluşacak ittifak ile AKP oyları dahada bölünecek. Zaten tutulamıyorda dağılma hızlandı. Ne yapacaklarını şaşırdırlar. Ayaofya dediler millet umursamıyor, ekonomi şahlandı dediler millet aç, ileri demorkasi geldi dediler, hırsızlar maftyalar dışarı af oluyor. millet vergi borcu ve isşzilikle boğuşuyor. İnce chp adı altında görevi alırsa  ülke için faydalı olacaktır. Birbirlerien değil, belliki akp ve mhp hdef alınaarak stratejı yapılacak

  • Osman03 Ağustos 2020 12:49

    Iste size bir ANGUT hesabi..her zaman derim.bunlar is beyinlidir..ama akili olanaytilacak olander.

  • ekonomist/stratejist03 Ağustos 2020 12:21

    Sosyal demokrat kesimden en çok beğendiğim isim Mustafa Sarıgül'dü 2. olarak da Yılmaz Büyükerşen 3. olarak Özlem Çerçioğlu. Özlem hanımın Aydın'da nasıl başarılı bir belediyecilik yaptığını yıllardır iyi bilirim. Türk Milliyetçisi ve sosyal demokrat kimliği üzerine PR çalışılması yapılsa yaptığı güzel işler lansmanı yapılsa ve bir de güçlü kadın figürü Tansu Çiller'den daha ön planda olur. Ben CHP'nin başına Özlem Çerçioğlu gibi başarılı bir kadının geçmesini isterim. Muharrem İnce istersen akp'ye katıl senden bir cacık olmaz. Düşük profilli ve tamamen akp trollerinin tezgahladığı manipülasyon aracı kukla biri. Muharrem İnce şimdiye kadar bu ülke için ne başarın var sormak isterim. Belediye Başkanlığında bile seni göremedik geçmişinde başarıyla alakalı hiçbir argüman yok cv bomboş.. akp trollerinin gazıyla şişirilen bir balon..

  • Patatesist03 Ağustos 2020 14:36

    Siyasetinde ekonomi öngörün gibi patates senden de ancak bu beklenirdi.

  • Fendi03 Ağustos 2020 13:54

    Mustafa Sarıgül mafya kafa bir adam. Beşiktaş Maslakta onca işyerine nasıl sahip olmuş. Yılmaz hoca mesela adamdır.

  • Yasin03 Ağustos 2020 13:51

    Inceye ulke icinde badarisini soruyon.bana KK.. basarisini anlatsana..bay trol.

  • Yusuf03 Ağustos 2020 12:19

    Chp varken size kimse oy vermez Muharrem Bey.Oyları bölmeyin.

  • Gelişemiyoruz03 Ağustos 2020 12:15

    Anne tarafından Rizeli. Kafa yapısı belli bunun, hemşerisi Erdoğan'la anlaşma yapmış olabilir. Karadeniz tayfası acayip birbirini tutar. İmamoğluna da güvenmiyorum. Bu zihniyet tamamen gitmeli. İnce bakan olmaya çalış, bunun için anlaşma yap millet ittifakı ile. Bölücülük yapma, tarımı, teknolojiyi, üretimi arttıracak bir bakanlık yapabilirsin. Ülkene hizmet edebilirsin madem kalıbının adamısın görmüş oluruz. Size bayıldığım için değil memlekete birilerinin çiftliği olmuş iktidarın 180 derece karşıt muhalifle yer değiştirmesi lazım ki kim nereyi talan etmiş, kim hangi suçu işlemiş öğrenelim. Tersi olsa CHP iktidarda olsa ve aynısını yapsa idi bu sefer AKP yi desteklerdim. Bizim insanımıza çok güç, uzun süre iktidar vermeyeceksin. Adalet, ahlak duygusu çok gelişmiş mi emin değilim

  • Aks1505 Ağustos 2020 18:20

    AKP ülke talan edildiği için iktidara geldi zaten. 1994 ve 2001 ekonomik krizlerini unutma. Sadece 2001 de 50 Milyar $ uçtu gitti.

  • pazarci03 Ağustos 2020 11:45

    TAKOZ,luk yapacaginiza proje uretin .luzumsuzlar grubunun luzumsuz uyesi.....

  • kemal03 Ağustos 2020 14:41

    bence, denilen kişi imamoğlu şimdiden otoparkları değnekçilere,yeşil parkları satmaya başladı ya,belediyede böyle yaparsanız,devleti ele geçirdiğininizde ülkeyi pkk teslim edersiniz,vesselam

  • Bence diyen yiyici03 Ağustos 2020 13:56

    Yap işlet devret soygununu engellesinler yeter

  • bence03 Ağustos 2020 12:36

    Proje, stadlar satılacak. fabrikalar satılacak. okul arazileri satılacak,  belediye arazıları satılacak, herkese 5 bin tl kredi. bayramda herkese bin tl kredi,  al sana proje :D  özel sektor yol yapsın 30 yıl vadeli ödücez, 2 tane baraj yapın. 4 tane şehir hastanesi yap işlet devret. merke bankası kasa eksi, millet borç batağında. al sana proje :D kör cahillerle bu ülke ilerlemiyor normal.

  • bir dost03 Ağustos 2020 11:39

    önce sandığa sahip çıkmayı öğren ... rezil olursun ilk seçimde ... proje kokan açıklamalar bunlar ... yandaş medya ince’yi parlatmaya başlar maksat millet cephesi bölünsün ...

  • Bungalov murtaza03 Ağustos 2020 12:21

    Cumhur tarafı ne peki döviz , enflasyon lobisi mi ne bu hal

  • Vehbi03 Ağustos 2020 12:08

    HDP belli terrorist bir parti..digerlerinede..ANGUT surusu diyorlar

  • Onur03 Ağustos 2020 12:06

    Millet cephesi.. nedirki..ATATURKCU.. demoktatlikmi..birlik.milliyetcilikmi...yuzunuzdeki maske dustu yemezler