E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYapım ve Dönüşüm Ofisleri yarın açılıyor---

Yapım ve Dönüşüm Ofisleri yarın açılıyor

Yapım ve Dönüşüm Ofisleri yarın açılıyor
16 Temmuz 2023 - 14:59 borsagundem.com

Afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen "Yapım ve Dönüşüm Ofisleri" yarın açılıyor.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilecek "Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında yapılan "Yapım ve Dönüşüm Ofisleri" yarın açılıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşları 22 yerde açtıkları Yapım ve Dönüşüm Ofislerine beklediklerini bildirdi.

Özhaseki, "Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler." ifadesini kullandı.

Kentsel dönüşüm kampanyasının detayları belli oldu

 

Erdoğan'dan kentsel dönüşüm müjdesi: 'Yarısı Bizden'

 

Kentsel dönüşümde 1 milyon 250 bin lira destek

 

10 soruda kentsel dönüşüm kredisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kiracı ölüm 16 Temmuz 2023 20:49

    Bence devlet konut yapsın kiraya devlet kendi versın her il 1099 konut ilce 500 konut yapsın kiraya devlet versın. O zaman kiralar düser

  • Ölüm dunya 16 Temmuz 2023 20:44

    Sayın baskanım yenı yspılacsk yere il belediye başkan ve ilce belediye başkanları yapsın evı olmayan verın rant olmasın torpil olmasın ama en buyuk gunahı muhtarlar gorev yapmıyor hangı muhtar. Mah. Dolaşıyorum sade para ölüm var unutmayın mezar taşı olmasın