E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakYapı Fuarı kapılarını açtı---

Yapı Fuarı kapılarını açtı

Yapı Fuarı kapılarını açtı
07 Mayıs 2014 - 04:20 borsagundem.com

37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı, Tüyap'ta 10 Mayıs'a kadar açık kalacak

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, dün Büyükçekmece’deki Tüyap’ta açıldı. 10 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürecek olan fuarda bu yıl binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmet gürücüye çıktı.

Yapı malzemeleri sektöründe dünyanın en büyük beş fuarından biri olan Yapı Fuarı aynı zamanda Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyor.
Fuarın İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlenen ‘Konuk Ülke Projesi’nde, ülke odaklı yeni işbirlikleri ve etkin stratejilerin oluşturulması, böylelikle Türk yapı sektörünün uluslararası alandaki etkinliğinin artırılmasına destek olunması amaçlanıyor.

KONUK ÜLKE GÜNEY KORE

Üç yıldır başarıyla sürdürülen, 2011 yılında Rusya Federasyonu ile başlayıp sonrasında sırasıyla Almanya ve Azerbaycan Cumhuriyeti’yle devam eden ‘Konuk Ülke Projesi’nde bu yıl Güney Kore ağırlanacak.
Yapı Fuarı kapsamında, her yıl T.C. ekonomi bakanlığı koordinatörlüğünde OAİB ile birlikte organize edilen ‘Yurtdışı Alım Heyetleri İkili Görüşmeleri’ bu yıl 39 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Birçok ülkeden katılacak firma yetkilileri, Türk yapı sektörü malzeme üreticileriyle karşılıklı iş görüşmelerinde bir araya getirilecek.

ALTIN ÇEKÜL'Ü KALE KAZANDI

YEM Ödülleri Projesi kapsamında bu yıl 22. kez verilen Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü 37. Yapı Fuarı’nda sahiplerini buldu. Altın Çekül “YapıÜrün Ödülü”ne ‘Kale-Smart Yıkama Sistemli Asma Klozet ve Asma Klozet Entegre Kolay Montaj Kiti’ ürünü ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik layık görülürken, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ‘Matbor’ ürünü ile Gümüş Çekül Ödülü’nü almaya hak kazandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)