E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYakında yeni bir bakanlık kurulabilir---

Yakında yeni bir bakanlık kurulabilir

Yakında yeni bir bakanlık kurulabilir
11 Eylül 2021 - 10:28 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı yeni bakanlıklar kurulması yönünde bir çalışma yürüttüğü ve yakın zamanda yeni bir bakanlık kurulacağı iddia edildi

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet, edindiği yeni kulis bilgilerini aktardı. "Duyduğuma göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni ihtiyaçları dikkate alarak yeni bazı bakanlıklar kurulması yönünde bir çalışma yürütüyormuş" diyen Acet, şöyle devam etti:

"Bu çerçevede bir süredir tartışması yapılan Göç Bakanlığı fikri, olgunlaşma safhasına gelmiş. Yine duyduğuma göre önümüzdeki MYK toplantılarından birinde Erdoğan bu konuyu gündeme getirip nihai kararını verecekmiş.

Yangın ve sel felaketleri sonrası, iklim değişiklikleri ve afetlerle ilgili koordinasyonu yürütecek bir bakanlık oluşturulması yönünde de bir takım fikir egzersizleri yapılıyormuş. İkisi birden olur mu bilmiyorum ama denilene göre, Göç Bakanlığı meselesi ‘adı konulacak’ hale gelmiş durumda. Bekleyip görelim."

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi: 2 yeni bakanlık kuruldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutúrk12 Eylül 2021 09:12

    Yandaşlar a makam yetişmiyor.yeni makamlara ihtiyaç var.sanki olan bakanlıklar ise yariyormus gibi.

  • manyak herif11 Eylül 2021 21:02

    kurulacak bakanlıklar: 1-doğal afet bakanlığı(deprem,yangın,sel,selyap,toprak kayması,obruk,dolu,kasırga,iklim değişiklikleri ve kuraklık sorunlarıyla ilgilenecek),2-olimpiyat bakanlığı(olimpiyatlarda başarılı olmak için sırf bu yarışmalara hazırlanacak gençlik ve spor bakanlığından ayrı olarak)

  • Berber Bekri 11 Eylül 2021 13:59

    Hiçbir bakanlığa gerek yok zira etkisi ve yetkisi yok TEK başkanlık altında müdürlük seviyesine indirilmeli içişleri Müdürlüğü, milli savunma Müdürlüğü gibi gibi hem çok büyük tasarruf sağlanmış olur ildeki en büyük emniyet amiri baskomiser seviyesine indirilmeli ülkedeki bürokrat kadrolarının %80 i iptal edilmeli makam ve makam arabalarından süper tasarruf sağlanır bütçe fazla verir milletin yükü hafifler çalışan artar

  • azmi11 Eylül 2021 13:26

    Üç tarafımız deniz ama Yunanistan'ın gemicilik ve deniz ticaretinden çok gerideyiz. Denizcilik Bakanlığı kurulmalı. U mu olsun M mi olsun takıntısı olmadan

  • Hehe11 Eylül 2021 12:30

    Yeni yiyiceiler kosun kosun es dost ne varsa yazin hemen

  • Necmettin Nuri OSMANAĞAOĞLU 11 Eylül 2021 11:28

    Lan bırak ne yeni bakanlığı, yeter söz milletin çekin gidin artık...