E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarWorldcoin piyasaya sürüldü---

Worldcoin piyasaya sürüldü

Worldcoin piyasaya sürüldü
24 Temmuz 2023 - 23:39 borsagundem.com

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI'ın kurucusu Sam Altman, kripto para birimi projesi Worldcoin'i başlattı

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI'ın kurucusu Sam Altman Worldcoin'i piyasaya sürdü.

Worldcoin'in internet sayfasında, kurucu ortaklar Alex Blania ile Sam Altman imzasıyla açıklama yayımlandı.

Açıklamada, Worldcoin'in herkesin sahip olduğu yeni bir kimlik ve finansal ağ yaratma amacıyla üç yılı aşkın bir süre önce kurulduğu belirtildi.

BAŞARILI OLURSA GÜVENİLİR BİR ÇÖZÜM OLACAK

Projenin bugün piyasaya sürüldüğü bildirilen açıklamada, başarılı olursa, Worldcoin'in ekonomik fırsatı büyük ölçüde artırabileceği ve gizliliği korurken insanları çevrim içi yapay zekadan ayırmak için güvenilir bir çözüm oluşturabileceğine inanıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Worldcoin'in gizliliği koruyan bir dijital kimlikten (World ID) ve bir dijital para biriminden (WLD) oluştuğu ifade edildi.

İlk protokol uyumlu cüzdan olan World App'in indirebileceği ve pay ayırtılabileceği aktarılan açıklamada, biyometrik doğrulama cihazı olan Orb'u ziyaret ettikten sonra World ID alınabileceği belirtildi.

Açıklamada, bunun tamamen gizli kalırken, gerçek bir kişi olunduğunu çevrim içi olarak kanıtlamayı sağlayacağı vurgulandı.

ABD'den ChatGPT'yi geliştiren OpenAI'a soruşturma

 

Başkan adayı Kennedy Jr. doları Bitcoin’le destekleyecek

 

Avrupa ilk Bitcoin ETF’inin lansmanına hazırlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı saf şakir 25 Temmuz 2023 07:36

    hemen 1 milon dolarlık sipariş ettim.çok önemli bi koin .iii koiyolar.sahi nedir bu koin.millet alıyo da ne alıyo koin alıyo .kimin bu ne üretiyo haahahahauhh huhauhauhauh bizim markette çıkarcakkoin ii koilio bu koinlerle hauhauhauhuh uhuhauhauh