E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'de Szalai yolcu: Beklenti 15 milyon euro---

Fener'de Szalai yolcu: Beklenti 15 milyon euro

Fener'de Szalai yolcu: Beklenti 15 milyon euro
21 Temmuz 2022 - 22:26 borsagundem.com

Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi olan Kim Min Jae'nin ardından sarı lacivertlilerin bir diğer stoperi Attila Szalai'nin de takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi ise 15 milyon euro

Fenerbahçe'den (#FENER) ayrılmasına kesin gözle bakılan Kim Min-Jae'den sonra sarı lacivertli ekibin bir diğer stoperi Attila Szalai de takımdan ayrılabilir. Alman ve Fransız kulüpleriyle iyi ilişkilere sahip olan FIFA menajeri Mithat Halis, Fenerbahçe'nin Macar stoperi Atilla Szalai'nin de bu yaz döneminde ayrılacağını belirtti.

"BU YAZ SZALAİ TRANSFER OLUR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, ''Fenerbahçe, Szalai için en az 15 milyon euro istiyor. Bu yaz Szalai transfer olur. Wolfsburg onu istiyor. Bu konuda çok kararlılar. Rennes onu isteyen diğer takım. Bu parayı verebilirler. Atilla, Macar milli takımında çok iyi oynadı. Oradaki performansını çok beğendiler. Uzun süredir takip ediyorlardı. Ama başka takımlar da var. Sürpriz bir takım da onu transfer edebilir'' dedi.

65 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe kariyerinde 65 maça çıkan Macar stoper Attila Szalai, Fenerbahçe formasıyla 4 gol 2 asistlik performans sergilerken, hiçbir maçta kırmızı kart görmedi.

Fenerbahçe deplasmandan umutlu dönüyor

 

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ın transferinde anlaşma sağladı

 

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,80
En Yüksek: 88,80
En Düşük: 85,50
Değişim -6,20 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,33
İşlem Hacmi 159.305.102
Toplam Adet: 1.829.976
Ağırlıklı Ort.: 86,86
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)