E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Szalai gelişmesi ---

Fenerbahçe'de Szalai gelişmesi

Fenerbahçe'de Szalai gelişmesi
06 Ağustos 2022 - 09:48 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai'ye İngiltere ve İtalya'dan talipler var. Szalai'ye yapılan ve Fenerbahçe'nin reddettiği son teklif de ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de savunma hattının önemli ismi Kim Min Jae'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte gözler Attila Szalai'ye çevrildi.

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için kulübe gelen teklifler hayal kırıklığı yarattı. West Ham ve Bologna'nın resmi teklif yaptığı Attila Szalai'de rakam 8-9 milyon euro bandında gezerken, sarı lacivertli yönetim teklifleri geri çevirdi.

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'ye Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın teklif yaptığı ortaya çıktı.

West Ham'ın savunmasını güçlendirmek için arayışta olduğu ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Attila Szalai için teklif yaptığı ortaya çıktı. Macar savunmacının bonservisine 8 milyon euro teklif edildiği öğrenilirken sarı lacivertli kulübün bu teklifi reddettiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin yapılan teklifi reddetmesinin ardından ise İngiliz ekibinin yeni bir teklifle sarı lacivertlilerin kapısını çalacağı belirtildi. Öte yandan Bologna'nın da Szalai için 9 milyon euroluk teklif yaptığı ancak bu teklifin de reddedildiği kaydedildi.

Attila Szalai, geçen yılın Ocak ayında Fenerbahçe'ye Apollon Limassol'dan 2.2 milyon euroya transfer edilmişti.
(Sporx)

Fener'de Szalai yolcu: Beklenti 15 milyon euro

Fenerbahçeli Szalai için kesenin ağzını açtılar!

Rakam 20 milyon euro: Szalai İngiltere yolcusu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)