E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporWebo, herkesi kırdı geçirdi---

Webo, herkesi kırdı geçirdi

Webo, herkesi kırdı geçirdi
25 Kasım 2013 - 15:15 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcu Antalya maçının ardından yaptığı muhabirlik herkesi kırdı geçirdi...

Fenerbahçeli futbolcunun, "Selçuk abi " demesi üzerine, Gökhan Gönül "Adam 46, Selçuk 32 yaşında. Ne abisi" deyince kahkalar ortalığı inletti.Fenerbahçe'de, Antalya'da gelen son dakika golü ve 3 puandan sonra moreller adeta tavan yaparken, dönüş yolculuğunda espriler havada uçuştu.
Selçuk ile sohbet eden ve takılan Sow ile Webo herkesi kahkaya boğdular. Sow, Antalya karşısında bir şutu çok yukarılardan giden Selçuk'a "Antrenmanda 60 şut atıyorsun, 55'i gol oluyor, 5'i direğe çarpıyor" deyince, tecrübeli oyuncu "O şutları bir gün maçlarda da atacağım" yanıtını verdi. Ancak Selçuk karşı atağa geçti ve Sow'a altı pastan atamadığı golü hatırlattı. Sow da "Ben kaçırmadım, rakip oyuncu dokundu"  dedi.
Ancak kahkahalar Webo'nun bu sohbet sırasında "Selçuk abi" demesiyle doruğa çıktı. Gökhan Gönül bunun üzerine "Selçuk abi mi dedi. Adam 46 yaşında, Selçuk 32. Ne abisi ?" deyince ortalık kırıldı. Webo da, Gökhan Gönül'ü sarılarak öptü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)