E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVOB VİOP birleşme süreci başarılı---

VOB VİOP birleşme süreci başarılı

VOB VİOP birleşme süreci başarılı
06 Ağustos 2013 - 11:27 borsagundem.com

VİOP ile VOB alım-satım platformlarının VİOP çatısı altında birleşmesi dün (5 Ağustos 2013) gerçekleşti

İzmir'de faaliyet gösteren Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası A.Ş. (VOB) ile Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) alım-satım platformlarının birleşmesinin ardından ilk işlem günü başarılı bir şekilde sonuçlanmış olup, gün sonunda VİOP'ta 640 milyon 555 bin TL'lik işlem hacmine ulaşıldı.
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası (VOB) alım satım platformlarının birleşme süreci başarıyla tamamlandı.  Birleşmenin ardından sistem sorunsuz olarak çalışırken, üyelerin erişimini ve sistemin işleyişini etkileyen herhangi bir soruna rastlanmadı.
VİOP'ta ilk günün sonunda elde edilen veriler şöyle: Günlük İşlem Hacmi: 640.555.480,61 TL İşlem Miktarı (Sözleşme adedi): 86.419 Toplam Emir Sayısı: 23.024
VİOP ile VOB alım-satım platformlarının VİOP çatısı altında birleşmesi dün (5 Ağustos 2013) gerçekleşmişti. Birleşmenin ardından Türkiye'deki tüm vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri, Borsa İstanbul VİOP bünyesinde tek bir alım-satım platformunda işlem görmeye başlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)