E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza---

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza
23 Temmuz 2022 - 10:55 borsagundem.com

İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, Lazio’dan Vedat Muriqi’yi renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Mallorca’ya transfer olan Vedat Muriqi, Fenerbahçe’ye de para kazandırdı.

Fenerbahçe’den 2020 yılında 20 milyon Euro’ya Serie A takımlarından transfer olan Vedat Muriqi, kariyerine Mallorca’da devam edecek. Fenerbahçe ile Lazio arasında yapılan anlaşma sayesinde sarı-lacivertli kulüp, Vedat Muriqi’in Mallorca transferinde ödenecek bonservis bedelinden yüzde 5 pay alacak.

Sözcü'de yer alan habere göre, Mallorca’nın Kosovalı golcü için Lazio’ya 9.5 milyon euro’ya yakın bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Böylece Fenerbahçe’nin, Vedat Muriqi’den 475 bin Euro daha kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin 09.09.2020 tarihinde KAP’a yaptığı bildirim:

Öte yandan Mallorca, Vedat Muriqi transferini Twitter hesabından ‘Karayip Korsanları’ filminden görüntülerin de yer aldığı bir video ile duyurdu.

Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Mallorca’da çıktığı 16 maçta 4 gol atarken, 3 de asist yapmıştı.

Fenerbahçe'nin Marcelo hamlesi boşa çıktı

 

Joao Pedro resmen Fenerbahçe'de!

 

Fenerbahçe deplasmandan umutlu dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)